Η πρεμιέρα του 7ου κύκλου της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» («Desperate Housewives») θα γίνει τον… Δεκαπενταύγουστο στις 21:50 στο FOXlife.

Στον έβδομο κύκλο οι όχι – και – τόσο απεγνωσμένες νοικοκυρές τελικώς νοικοκυρές (Τέρι Χάτσερ, Φελίσιτι Χούφμαν, Μάρσια Κρος, Εύα Λονγκόρια και Μπρέντα Στρονγκ) επιστρέφουν υποδέχονται μια νέα άφιξη: η καυτή Βανέσα Γουίλιαμς αποτελεί καταλυτική παρουσία για τις εξελίξεις του έβδομου κύκλου. Η Γουίλιαμς υποδύεται την παλιά φίλη και αντίπαλη της Λινέτ (Χούφμαν) από τα φοιτητικά τους χρόνια, η οποία, όπως όλες οι νοικοκυρές που σέβονται τον εαυτό τους, κρύβει και αυτή ένα συγκλονιστικό μυστικό. Η σέξι νέα γειτόνισσα περιπλέκει ακόμα περισσότερο τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Οι «Νοικοκυρές σε απόγνωση» σημείωσαν τεράστια επιτυχία από την πρώτη μέρα προβολής τους. Εχει βραβευτεί με αρκετά ΕΜΜΥ αλλά και δύο Χρυσές Σφαίρες. Οι τίτλοι τέλους της θα αρχίσουν να πέφτουν στον όγδοο κύκλο που θα αρχίσει να προβάλλεται στην Αμερική στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Αυτό που είναι πιο δύσκολο από την δημιουργία ενός hit show, είναι η εύρεση ενός καλού φινάλε» είπε ο δημιουργός της σειράς Μαρκ Τσέρι αναφερόμενος στην δυσκολία εύρεσης του ιδανικού τέλους.

Σε ότι αφορά το FOXlife, ξεκίνησε στην Ιταλία και μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει φανατικό κοινό σε 35 χώρες στις οποίες έχει παρουσία. Μπαίνει σε περισσότερα από 25 εκατομμύρια σπίτια χωρών όπως η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Λατινική Αμερική, η Πολωνία, η Ρωσία, η Βουλγαρία και η Τουρκία. Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές της On Telecoms, της Nova, και του Conn-X TV του ΟΤΕ χωρίς επιπλέον χρέωση.