ΤΟΡ SΕCRΕΤ SΤΟRΙΕS

Χωρισμοί, ερωτικά τρίγωνα και νέες αφίξεις στην «Εδέμ»

Διανύει την τελευταία της χρονιά. Υστερα από εκατοντάδες επεισόδια και έχοντας κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στον πίνακα τηλεθέασης, η καθημερινή σειρά του Μega «Τα μυστικά της Εδέμ» σηκώνει αυλαία την ερχόμενη Κυριακή, καλπάζοντας προς τον τερματισμό. Τα γυρίσματα συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, οι συζητήσεις στα δεκάδες γκρουπ των θαυμαστών τους στο Facebook αναζωπυρώθηκαν, ενώ οι φανατικοί τηλεθεατές τους, οι οποίοι ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο, αναμένουν την έναρξη. Ανατροπές, χωρισμοί, νέοι έρωτες, νέοι ήρωες, πάθη και ερωτικά τρίγωνα περιλαμβάνονται στο νέο μενού.

Διανύει την τελευταία της χρονιά. Υστερα από εκατοντάδες επεισόδια και έχοντας κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στον πίνακα τηλεθέασης, η καθημερινή σειρά του Μega «Τα μυστικά της Εδέμ» σηκώνει αυλαία την ερχόμενη Κυριακή, καλπάζοντας προς τον τερματισμό.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, οι συζητήσεις στα δεκάδες γκρουπ των θαυμαστών τους στο Facebook αναζωπυρώθηκαν, ενώ οι φανατικοί τηλεθεατές τους, οι οποίοι ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο, αναμένουν την έναρξη.

Ανατροπές, χωρισμοί, νέοι έρωτες, νέοι ήρωες, πάθη και ερωτικά τρίγωνα περιλαμβάνονται στο νέο μενού.

Τι θα παρακολουθήσουμε λοιπόν στα πρώτα επεισόδια και πώς θα εξελιχθούν οι χαρακτήρες και οι σχέσεις των ηρώων; Οι δημιουργοί τους αποκαλύπτουν κρυμμένα μυστικά…

Τρίτη και… φαρμακερή σεζόν για την παρέα της Φεγγαρόπετρας με νέα δεδομένα, γρήγορες εξελίξεις αλλά «όχι σημαντική αλλαγή πλεύσης στα συναισθήματα και στους χαρακτήρες» όπως αποκαλύπτει η ψυχή της σειράς Ελενα Ακρίτα . «Τα καινούργια στοιχεία που προστίθενται θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση των χαρακτήρων των πρωταγωνιστών. Εφέτος οι ήρωές μας αλλάζουν. Το μεγάλο ατού του τρίτου χρόνου είναι το γεγονός ότι επειδή, πλέον, οδεύουμε στο τέλος μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο. Να δώσουμε οριστικές λύσεις. Να πεις αυτός ζει, αυτός πεθαίνει! Θα είναι, ευελπιστώ, μια σειρά συνεπής στις ιστορίες της και στους χαρακτήρες της, αλλά θα έχει πιο γρήγορο ρυθμό».

Ετσι, μετά την αποχώρηση του ενός εκ των βασικών μελών της παρέας, του Μάνου (Π. Μπουγιούρης), υπάρχουν μεν παρενέργειες αλλά οι ήρωες έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν τη ζωή τους. Τον τρίτο χρόνο λοιπόν μαθαίνουμε ότι ο Μάνος είναι καλά και βρίσκεται στην Αμερική. Οι ήρωες προχωρούν και αντιμετωπίζουν νέα προβλήματα, ενώ τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή τους ανατρέπουν τις ήδη ευαίσθητες ισορροπίες. Γάμοι διαλύονται, ερωτικά τρίγωνα δημιουργούνται, ζευγάρια χωρίζουν και οι γυναίκες της σειράς κάνουν επανάσταση!

«ΛΟΥΚΑΣ» – «ΝΟΡΑ»
(Π. Πετράκης – Αντιγόνη Δρακουλάκη)

Τίτλοι τέλους

Τα πράγματα μεταξύ τους παύουν να είναι ρόδινα. Αν και όλοι αναμένουν να τους δουν παντρεμένους με παιδιά, οι εξελίξεις στη σχέση τους θα είναι δυσάρεστες. Ωστόσο κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι η αγάπη που τους δένει. Για μια γυναίκα όμως σαν τη Νόρα το ζητούμενο δεν είναι ο γάμος. Η πρώτη ρήξη θα έλθει στα επαγγελματικά. Οταν η Εριέττα Χατζηβασιλείου θα τους ζητήσει να αναλάβουν την υπόθεση δολοφονίας του πατέρα της, εκείνοι θα διαφωνήσουν. Η Νόρα θα υποστηρίξει πως η Αντιγόνη είναι ένοχη για φόνο, όμως ο Λουκάς έχει αντίθετη άποψη και θα οδηγηθούν σε επαγγελματικό διαζύγιο. Αλλά και στο θέμα «παιδί» υπάρχουν εμπόδια, καθώς στο παρελθόν, όταν έπεσε θύμα βιασμού η ηρωίδα, έμεινε έγκυος και έκανε άμβλωση, γεγονός που της προκάλεσε προβλήματα. Ετσι παρά τις προσπάθειές τους να αποκτήσουν παιδί, κάτι τέτοιο τελικά δεν θα γίνει με αποτέλεσμα να χωρίσουν οριστικά.

«ΕΥΑ» – «ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ»
(Φαίη Ξυλά – Βασίλης Μπισμπίκης)
Νέος έρωτας

Την Εύα τη βρίσκουμε μαμά, κάτι που της αλλάζει ριζικά την ψυχολογία. Αυτή τη φορά βιώνει συνειδητά τη μητρότητα, γεγονός που θα την κάνει να αναθεωρήσει τους στόχους και τα «θέλω» της. Στα πρώτα επεισόδια παρουσιάζεται ως μια γυναίκα η οποία δεν συγκαταλέγει τον έρωτα στις προτεραιότητές της. Η απόφασή της να γραφτεί στο γυμναστήριο όπου εργάζεται ως γυμναστής ο γοητευτικός Λευτέρης Πολίτης (Βασίλης Μπισμπίκης) θα ανατρέψει τα πάντα και μια ερωτική σχέση θα δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Την ίδια ώρα και η Δάφνη εμφανίζεται να διεκδικεί τον ίδιο άνδρα, αφήνοντας πίσω τη σχέση της με τον Νικόλα. «ΔΑΦΝΗ» – «ΝΙΚΟΛΑΣ»
(Γεωργία Γεωργόνη – Κ. Γιαννακόπουλος)
Τρίτο πρόσωπο

Το μόνο παντρεμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι από την παρέα. Προς το παρόν, τουλάχιστον. Ο Νικόλας πάντα θεωρούσε τη Δάφνη δεδομένη και τώρα θα νιώσει ότι απειλείται από την παρουσία του Λευτέρη Πολίτη. Ετσι λοιπόν αρχίζουν σκηνές ζήλιας ανάμεσα στο ζευγάρι οι οποίες το οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις. Η Δάφνη θα νιώσει ότι ο Νικόλας δεν την εμπιστεύεται επειδή δεν την αγαπά και στην ευτυχισμένη ζωή του ζευγαριού ίσως πέσουν τίτλοι τέλους. Ειδικά στη φάση που ο Νικόλας θα διαπράξει ιατρικό λάθος θα κριθούν πολλά.

«ΜΕΛΙΤΑ» – «ΣΤΕΦΑΝΟΣ»
(Χρύσα Παππά – Αλέξανδρος Σταύρου)
Ερωτικά τρίγωνα

Ο νέος κύκλος βρίσκει για μία ακόμη φορά τη Μελίτα να μην έχει ισορροπήσει.. Ο έρωτάς της για τον Στέφανο είναι δυνατός, όμως εκείνος την έχει προδώσει. Προσπαθεί να βρει τη δύναμη να γίνει αυτόνομη, αλλά θα αργήσει να βρει τον δρόμο της ερωτικά. Θα χάσει το παιδί που εγκυμονεί από αυτόν, ενώ εκείνος από την πλευρά του, μετά την προδοσία από τη μητέρα του, σκληραίνει τη στάση του. Πλέον ξεχνάμε τον ήπιο ήρωα που γνωρίσαμε και συναντάμε έναν σκληρό χαρακτήρα Τη ζωή του ζευγαριού έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο ένα νέο πρόσωπο. Η νέα ηρωίδα (Μάντυ Λάμπου) έρχεται ως κόρη του δολοφονηθέντος Χατζηβασιλείου να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Η στενή συνεργασία της με τον Στέφανο θα οδηγήσει σε ερωτικό τρίγωνο με τη Μελίτα και τον Στέφανο. Εξάλλου ο τελευταίος θα οδηγηθεί σε ρήξη με την Νταίζη, η οποία έχοντας παντρευτεί τον Δημήτρη, κάνει ένα ακόμη βήμα, θέλοντας ως αδελφή του Στέφανου να διεκδικήσει ένα μεγάλο κομμάτι της περιουσίας του.

Η σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και από τις 20 του μηνός θα προβάλλεται καθημερινά στις 19.00.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk