Στο Χρηματιστήριο η Οn Τelecoms

Στο Χρηματιστήριο εισέρχεται ο εναλλακτικός πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών Οn Τelecoms μετά τη συμφωνία που υπεγράφη με την εισηγμένη εταιρεία Ζήνων. Η τελευταία θα αλλάξει σκοπό, θα πουλήσει τη βασική της δραστηριότητα που είναι οι εφαρμογές ρομποτικής και θα αξιοποιηθεί ως κέλυφος που θα απορροφήσει τις δραστηριότητες της Οn Τelecoms. Ειδικότερα, η ολλανδική Οn Νetworking Ηoldings, κάτοχος του 100% της Οn Τelecoms, θα εισφέρει το σύνολο των μετοχών της Οn Τelecoms σε αύξηση κεφαλαίου εις είδος που θα πραγματοποιήσει η Ζήνων.

Στο Χρηματιστήριο η Οn Τelecoms | tovima.gr

Στο Χρηματιστήριο εισέρχεται ο εναλλακτικός πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών Οn Τelecoms μετά τη συμφωνία που υπεγράφη με την εισηγμένη εταιρεία Ζήνων. Η τελευταία θα αλλάξει σκοπό, θα πουλήσει τη βασική της δραστηριότητα που είναι οι εφαρμογές ρομποτικής και θα αξιοποιηθεί ως κέλυφος που θα απορροφήσει τις δραστηριότητες της Οn Τelecoms.

Ειδικότερα, η ολλανδική Οn Νetworking Ηoldings, κάτοχος του 100% της Οn Τelecoms, θα εισφέρει το σύνολο των μετοχών της Οn Τelecoms σε αύξηση κεφαλαίου εις είδος που θα πραγματοποιήσει η Ζήνων. Παράλληλα, θα διενεργηθεί αύξηση κεφαλαίου της Ζήνων με μετρητά, ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ, η οποία θα καλυφθεί κατά το ήμισυ από τους σημερινούς μετόχους της Ζήνων και κατά το ήμισυ από την Οn Νetwork Ηoldings ή μετόχους της, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της Οn Τelecoms.

Σε υλοποίηση των παραπάνω αποφάσεων θα συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της Ζήνων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk