Παναγιώτης – Ραφαήλ : Συναντήθηκε με το μικρό Αντώνη στη Βοστώνη

Οι δύο οικογένειες του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ και του μικρού Αντώνη συναντήθηκαν στην Βοστώνη, σε «βίους παράλληλους και όνειρα ατελείωτα και γεμάτα αισιοδοξία».

Οι δύο οικογένειες του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ και του μικρού Αντώνη συναντήθηκαν στην Βοστώνη, σε «βίους παράλληλους και όνειρα ατελείωτα και γεμάτα αισιοδοξία».

Ο μικρός Αντώνης συγκεκριμένα, έφτασε στην Βοστώνη από την Κύπρο και πάσχει όπως και ο Παναγιώτης – Ραφαήλ από νωτιαία μυυϊκή ατροφία.

Ο μικρός Αντώνης έχει ήδη λάβει την γονιδιακή θεραπεία και τώρα νοσηλεύεται για παρακολούθηση της υγείας του. Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ θα αρχίσει την θεραπεία του, αύριο Πέμπτη, 21/11/2019.

Συγκινεί η οικογένεια του μικρού Αντώνη

Συγκλονίζει η οικογένεια του μικρού Αντώνη, με το μήνυμα αισιοδοξίας που μετέδωσαν μέσα από την σελίδα τους στο Facebook.

«Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ παρέα με τον Αντωνάκη στην πρώτη τους συνάντηση στη Βοστώνη. Τα παιδιά που κατάφεραν να στείλουν το μήνυμα σε Ελλάδα και Κύπρο ότι όλοι μαζί μπορούμε.

Σε μια πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα και με φόντο τη Βοστώνη, οι βίοι παράλληλοι και τα όνειρα ατέλειωτα και γεμάτα αισιοδοξία. Παναγιώτη – Ραφαήλ, αγαπημένε μας, καλωσόρισες!». γράφει χαρακτηριστικά το μήνυμά τους.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ παρέα με τον Αντωνάκη στην πρώτη τους συνάντηση στη Βοστώνη. Τα παιδιά που κατάφεραν να στείλουν το…

Δημοσιεύτηκε από Για τον Αντώνη με Αγάπη στις Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Κοινωνία
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk