• Αναζήτηση
 • Δολοφονία Λαγούδη : Ποια καινούργια στοιχεία ερευνά ο εισαγγελέας

  Εξετάζεται αν ο θάνατός της σχετίζεται με το κύκλωμα των δολοφόνων που δρούσαν μέσα κι έξω από τον Κορυδαλλό

  oiaΝέα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, ερευνά η Αστυνομία, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του Σκάι.

  Το νέο στοιχείο που ερευνάται είναι αν ο θάνατός της (που εξετάζεται πλέον ως δολοφονία κι όχι ως αυτοκτονία) συνδέεται με τη «μαφία του Κορυδαλλού» και τα συμβόλαια θανάτου που υλοποιούσε.

  Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση ζήτησε να εξετάσει το υλικό που υπάρχει για την υπόθεση της συμμορίας του Κορυδαλλού για να δει αν ο φάκελος Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, έχει σχέση με τους δολοφόνους του κυκλώματος.

  Η έρευνα εστιάζει σε δύο σημεία: Πρώτον, ως προς το κίνητρο. Αν υπήρχε σχέση των ανθρώπων που δολοφόνησαν την Λαγούδη, με τους σκληρούς κακοποιούς της μαφίας.

  Το δεύτερο είναι αυτό, που προκύπτει από τη μαρτυρία ενός κύριου μάρτυρα της υπόθεσης, για το αν οι δύο άνθρωποι που βγήκαν από ένα συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της έρευνας, είχαν σχέση με το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τον Κορυδαλλό και βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία.

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk