Η Kleemann μιλάει και γαλλικά

Γραφείο πωλήσεων στο Παρίσι ίδρυσε η εταιρεία παραγωγής και εμπορία ανελκυστήρων Kleemann από το Κιλκίς.
Η εταιρεία έχει πλέον παρουσία με θυγατρικές εταιρείες και γραφεία πωλήσεων σε 12 χώρες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το σύνολο των εγκατεστημένων ανελκυστήρων στη Γαλλία, ανέρχεται στους 527.000 το 2012, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου για τους Ανελκυστήρες, καθιστώντας τη χώρα την τέταρτη μεγαλύτερη αγορά του κλάδου στην Ευρώπη. Το 50% αυτών έχει τοποθετηθεί πριν από τουλάχιστον 25 χρόνια, ενώ το 25% πριν από τουλάχιστον 40 χρόνια. Η νομοθεσία προβλέπει τη συμμόρφωσή τους με τις σχετικές διατάξεις ασφαλείας ως το 2018, δίνοντας έτσι σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για τον τομέα της ανακαίνισης ανελκυστήρων.

Ανελκυστήρες της Kleemann βρίσκονται εγκατεστημένοι στο Παρίσι, το Στρασβούργο, τη Λυών, τη Νίκαια και το πριγκιπάτο του Μονακό. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε και η εγκατάσταση νέων και η ανακαίνιση υφιστάμενων ανελκυστήρων στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Jussieu στο Παρίσι.
Η Kleemann έχει πλέον παρουσία μέσω θυγατρικών εταιρειών και γραφείων πωλήσεων σε: Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Κίνα, Γερμανία, Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Σερβία, Ρουμανία, Γαλλία και Πολωνία και παράλληλα εξάγει σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk