ΗΑΤΤΑ:  Βράβευση Εντύπων και Ιστοσελίδων

Τα καλύτερα έντυπα και ιστοσελίδες των μελών του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε εφέτος για 24η χρονιά.

Τα καλύτερα έντυπα και ιστοσελίδες των μελών του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε εφέτος για 24η χρονιά. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθεσης Τουρισμού «Philoxenia 2014», την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στο περίπτερο του Συνδέσμου στην Εκθεση.
Τα βραβεία απονεμήθηκαν ανά κατηγορία, ως εξής:
Α. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
1. «Πληρότητα Περιεχομένου», στο γραφείο Manessis Travel
2. «Καινοτόμος Προώθηση», στο γραφείο TGGT IKE
3. «Ιστοσελίδα Πολιτιστικού Τουρισμού», στο γραφείο Key Tours
4. «Φιλικό Περιβάλλον-Ευχρηστία», στο γραφείο Pyramis Travel
5. «Ιστοσελίδα Θεματικού Τουρισμού», στο γραφείο Versus Travel
6. «Συνδυασμένη Επικοινωνία», στο γραφείο Travel Plan
7. «Εικαστικό – Layout», στο γραφείο Acadimos Travel
Β. ΕΝΤΥΠΑ
1. «Ολοκληρωμένης Σειράς Εντύπων», στο γραφείο Travel Plan
2. «Εσωτερικός Τουρισμός», στο γραφείο Manessis Travel
3. «Εορταστικό Έντυπο» στο γραφείο Zorpidis Travel – Acadimos Travel
4. «Εξερχόμενου Τουρισμού», στο γραφείο Versus Travel
5. «Κρουαζιέρα» στο γραφείο Orange Cruises – Navigator
6. «Έντυπο Εισερχόμενου Τουρισμού», στο γραφείο Fenix Tours
Γ. ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ
1. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Για την προβολή και προώθηση της χώρας μας και με αφορμή το επετειακό φιλμ του ΕΟΤ Gods, Myths, Heroes – για τη συνεισφορά στην ορθή προβολή του Ελληνικού Τουρισμού, στην ανάπτυξη Κοινωνικών Δικτύων αλλά και την ανάδειξη της χώρας μας στην διεθνή αγορά, μέσω της άρτιας υποδοχής και φιλοξενίας δημοσιογράφων του εξωτερικού.
2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ. Για την ολοκληρωμένη προβολή και προώθηση της Περιφέρειας μέσω της νέας τουριστικής καμπάνιας Crete, The Island Inside You.

Ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, η αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και Πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau κυρία Δέσποινα Αμαραντίδου, υποδέχθηκαν στο περίπτερο του Συνδέσμου την υπουργό Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη, καθώς και τον πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Χρήστο Πάλλη, τον αν. Γ.Γ. ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνο Ζήκο, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργο Ορφανό, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, την Οικονομική Επόπτη και Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΞΕΕ κυρία Χριστίνα Τετράδη – τον διευθύνοντα σύμβουλο ΔΕΘ & HELEXPO κ. Αναστάσιο Τζήκα και τον διευθυντή Πωλήσεων της Aegean Airlines κ. Στέφανο Σαδόπουλο, οι οποίοι παρέδωσαν τα βραβεία στους νικητές του Διαγωνισμού.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk