Χοιρινό πρασοσέλινο, μοσχαράκι με φασολάκια, κοτόσουπα και φασολάδα με λουκάνικα είναι μερικά μόνο από τα πιάτα του Canteen, που φιλοξενεί πιάτα της διεθνούς αλλά και της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας σε ένα περιβάλλον βιομηχανικής διακόσμησης. Κάθε μεσημέρι ο σεφ Μενέλαος Στεφανακίδης μαγειρεύει τουλάχιστον δύο προτάσεις που παραπέμπουν σε καθημερινά, αλλά και κυριακάτικα σπιτικά τραπέζια. Εμείς δοκιμάσαμε τα γεμιστά με σάλτσα ντομάτας, βασιλικού και μυζήθρας και το γιουβετσάκι με μοσχαράκι, αβγό μάτι και φέτα και ενθουσιαστήκαμε.
{{{ moto }}}
*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014.



