Στο ΦΕΚ η επικήρυξη για Χρ. Ξηρό, Ν. Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα

Ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (τεύχος Β/ Αρ.Φύλλου 157/ 29.1.2014) δημοσιεύτηκε η κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης για την επικήρυξη με 4 εκατ. ευρώ.

Ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (τεύχος Β/ Αρ.Φύλλου 157/ 29.1.2014) δημοσιεύτηκε η κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης για την επικήρυξη με την οποία δίνεται «χρηματική αμοιβή τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη των καταζητούμενων Χριστόδουλου Ξηρού, Νικόλαου Μαζιώτη, Παναγιώτας Ρούπα και των δραστών που συμμετείχαν σε δύο ανθρωποκτονίες και έναν σοβαρό τραυματισμό την 1.11.2013 στο Νέο Ηράκλειο».

Όπως αναφέρεται στην απόφαση την οποία υπογράφουν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας «από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης προκαλείται εφάπαξ δαπάνη ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ (4.000.000,00 €), σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, η οποία θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Π/Υ εξόδων Ε.Φ. 43−110 «Ελληνική Αστυνομία» ΚΑΕ 0896».

Εν τω μεταξύ καθημερινές είναι οι έρευνες αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής σε συνεργασία με την Ασφάλεια σε σπίτια ατόμων που κρίνονται ύποπτα. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί πάνω από δέκα άτομα ύστερα από έρευνες που έχουν γίνει σε οικίες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk