Σήμερα, Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στο εστιατόριο FOOD+WINE, ο σεφ Ολιβιέ Καμπανά και ο σομελιέ Γιάννης Μακρής δημιουργούν ένα θεματικό μενού ιδανικό για να συνδυαστεί με τα κρασιά του Κτήματος Παυλίδη. Εξι πιάτα και έξι ποτήρια κρασί θα προσφερθούν στην τιμή των 43 ευρώ/άτομο.
Tο μενού αυτό μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σπαράγγια στον ατμό, λεμόνι κονφί και αφρό από κατσικίσιο τυρί και σχοινόπρασο υπό τη συνοδεία του λευκού οίνου Thema 2013, λαβράκι σεβίτσε, ζελέ από μπίσκ γαρίδας, σαλάτα με φρούτα του πάθους, εστραγκόν, πράσινο μήλο και πράσινα φασολάκια με τη συνοδείαAσύρτικου 2009, αλλά και σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κιλότο σε λάδι τσίλι, τσιπς πατάτας και κόκκινο κάρι που συνδυάζεται με το Εmphasis Tempranillo 2007. {{{ moto }}}
Παράλληλα, ο οινολόγος του κτήματος Παυλίδη, Νίκος Καρατζάς θα μοιραστεί τις γνώσεις και την αγάπη του για το κρασί.



