Θ. Πάγκαλος: «Άμεσα να κηρυχθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή»

Την Τρίτη 16/10/2012 ο Θόδωρος Πάγκαλος μίλησε στον Βασίλη Χιώτη και τον Νότη Παπαδόπουλο (καθημερινά 10:00-10:55) και σχολιάζει τη Χρυσή Αυγή, την κυβέρνηση συνεργασίας και τους «πολιτικούς σουλατσαδόρους»

Για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο{{{ moto }}}

Να βρούμε μια (ιδιωτική) εταιρεία και να τους πούμε: πάρτε αυτή την υπόθεση, εισπράξετε τα χρήματα του Δημοσίου και κρατήστε ένα ποσοστό. Θα είναι τεράστιο το όφελος για το Δημόσιο, τεράστιο και για όσους δηλώνουν φόρους και για την κοινωνική δικαιοσύνη. Θα δούμε ότι αυτοί που δεν πληρώνουν φόρους, θα αναγκαστούν επιτέλους να πληρώσουν.

Για την κυβέρνηση συνεργασίας

Είμαι πολύ ικανοποιημένος που υπάρχει κυβέρνηση συνεργασίας. Αν δεν υπήρχε κυβέρνηση συνεργασίας, θα υπήρχε χάος και χρεοκοπία. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο ατού στα χέρια μας ότι υπάρχει αυτή η κυβέρνηση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος επίσης, επειδή για πρώτη φορά –κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, δεν έχει σημασία– έχουμε μια κυβέρνηση με τρία κόμματα. Και μάλιστα, τρία κόμματα διαφορετικής προέλευσης. Έχουμε ένα συντηρητικό, φιλελεύθερο που είναι η Ν.Δ., ένα κόμμα της Κεντροαριστεράς, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ και ένα κόμμα που προέρχεται από την πρώην κομμουνιστική Αριστερά και εξελίσσεται, όπως είναι η ΔΗΜΑΡ. Είναι, πιστεύω, ένα επίτευγμα. Το καλό στοιχείο αυτής της, κατά τα άλλα, άθλιας πολιτικής συγκυρίας.

Για τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος

Όσο υπάρχει ο σταυρός προτίμησης, θα αναδεικνύονται αυτές οι υπέροχες μορφές που είναι οι ψηφοθήρες, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και για τα «σταυρουλάκια» που θα μαζέψουν στις εκλογές. Αυτές οι εκλογές κατοχύρωσαν αυτή τη συμπεριφορά. Δεν υπάρχει ψηφοθήρας και «σαλταδόρος» που δεν πέρασε από το ένα κόμμα στο άλλο, με σκοπό την εκλογή του και να μην εξελέγη. {{{ audio1 }}}

Κατεβάστε το ηχητικό εδώ

Για τη Χρυσή Αυγή

Πιστεύω στην άμεση κήρυξη εκτός νόμου της Χρυσής Αυγής και όλων όσων αμφισβητούν με πράξεις το πολίτευμα. Να απολυθεί η Αστυνομία που τα’ χει «τατσι-μιτσι-κοτσι»! Να απολυθούν 1.000, 2.000, 10.000 αστυφύλακες! Όσοι είναι φασίστες στην Αστυνομία, να απολυθούν. Και ο Χίτλερ εκλεγμένος ήταν πριν κάνει το καθεστώς του. Αν τον είχαν απαγορεύσει τότε, αν είχαν τη δύναμη να τον απαγορεύσουν, γιατί τους είχε ξεφύγει πια, θα είχε ξεφύγει και η Γερμανία και η ανθρωπότητα ολόκληρη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Μυστικά και ψέματα Οι περισσότεροι θα περάσουν τις ημέρες και νύχτες των Χριστουγέννων στην Αθήνα με παρουσίες σε διακριτικά ιδιωτικά δείπνα αλλά... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk