Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να παρέχουν έμπνευση, οι JW Anderson, Holly Fulton, Erdem, Mary Katrantzou, Richard Nicoll, Roksanda Ilincic και Jonathan Saunders σε συνεργασία με το ίδρυμα «Evening Standard’s Dispossessed Fund» έχουν δημιουργήσει μια περιορισμένη έκδοση από μπλουζάκια για να βοηθήσει όσους Λονδρέζους το έχουν ανάγκη .

«Είναι απίστευτα σημαντικό για μένα ως Λονδρέζος να είμαι ένα μέρος της αιτίας που βοηθά όσους έχουν ανάγκη, μέσω της χρηματοδότησης που βοηθά στον τομέα της εκπαίδευσης, της υγείας και της ανεργίας για όσους είναι λιγότερο τυχεροί», δήλωσε ο Τζόναθαν Σάντερς.

H Ρουθ Τσάπμαν, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Matches, είπε από την πλευρά της ότι νιώθει υπερήφανη που είναι σε θέση να υποστηρίξει την οργάνωση Dispossessed Fund στον αγώνα για την αντιμετώπιση της φτώχειας. «Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε έναν πιο κομψό τρόπο έτσι ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα».

Το κάθε μπλουζάκι κοστίζει περίπου €77 και θα είναι διαθέσιμο στα Matches , τόσο στα καταστήματα τους όσο και μέσα από την ιστοσελίδα τους.