Ο Βούθουλας και το Κολωνάκι, η «ντεκαντάνς» και οι αυταπάτες των μεγαλείων και της καλοπέρασης, αλλά και τα «κακέκτυπα» των «σουσούδων» που συναντάμε γύρω μας… ΄Ολα ζωντάνεψαν για μια ακόμη φορά μέσα από την πένα του Δημήτρη Ψαθά σε μία εύστοχη κωμωδία που μοιάζει τόσο επίκαιρη όσο ποτέ…

Ο λόγος για την αγαπημένη «Μαντάμ Σουσού» που έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Βασιλικό Θέατρο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη και σκηνικά-κοστούμια του Γιάννη Μετζικώφ, με πρωταγωνίστρια την Φωτεινή Μπαξεβάνη πλαισιωμένη από έναν 25μελή θίασο.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος Μάκης Τρικούκης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντή του Κ.Θ.Β.Ε. Σωτήρης Χατζάκης, ο σκηνοθέτης Γιώργος Αρμένης, η κόρη και η εγγονή του Δημήτρη Ψαθά κυρίες Μαρία Ψαθά και Λένα Νίτσου-Ψαθά που ήρθαν απο την Αθήνα για να συγχαρούν τον θίασο, η ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη και πάρα πολλοί άλλοι.

Μετά την επίσημη πρεμιέρα του έργου στην Θεσσαλονίκη, η κόρη του συγγραφέα Μαρία Ψαθά παρέθεσε δείπνο σε λίγους στενούς της φίλους σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο προκειμένου να γιορτάσει την επιτυχία του έργου που θα συνεχίσει την πορεία του στην Αθήνα αμέσως μετά τις εκλογές στο «Θέατρον» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Ανάμεσά τους, ο Μίμης Πλέσσας με την σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ, ο Τάκης Ζαχαράτος που τραγούδησε την μεγάλη του επιτυχία «Χαρτοπαίχτρα» (σύνθεση του Μίμη Πλέσσα που τον συνόδευσε στο πιάνο), η διευθύντρια Ελληνικών Παραγωγών της ODEON Ιωάννα Παναγιωτίδου με τον επιχειρηματία Αλέξη Κατσαδράμη, ο στιχουργός Γιώργος Μίτσιγκας και πολλοί ακόμα φίλοι.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis