Βραβευμένες Γεύσεις Καβάλας

Στην έκθεση Paris Cookbook Fair που πραγματοποιήθηκε 3 – 6 Μαρτίου, σε μια συνάντηση των καλύτερων βιβλίων μαγειρικής του κόσμου, το νέο βιβλίο της αγαπημένης φίλης του BHMA Gourmet Στέλλας Σπανού (www.stellaspanou.gr) «Καβάλας γεύσεις» απέσπασε το

Στην έκθεση Paris Cookbook Fair που πραγματοποιήθηκε 3 – 6 Μαρτίου, σε μια συνάντηση των καλύτερων βιβλίων μαγειρικής του κόσμου, το νέο βιβλίο της αγαπημένης φίλης του BHMA Gourmet Στέλλας Σπανού (www.stellaspanou.gr) «Καβάλας γεύσεις» απέσπασε το Gourmand Best World Cookbook Award στην κατηγορία της φωτογραφίας, αφήνοντας πίσω του 32 χώρες.

Το Καβάλας Γεύσεις δημιουργήθηκε από τη συγγραφέα του με στόχο την προβολή της γευστικής ταυτότητας όλου του νομού και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά πιάτα της περιοχής, κάποιες φορές εμπλουτισμένα με τις ανανεωτικές ιδέες τις Στέλλας. Σε κάθε συνταγή υπάρχουν πληροφορίες που αφορούν άλλοτε στον τόπο και άλλοτε στις συνήθειες σχετικά με το φαγητό. Ολες πάντως είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες και αρκετά δελεαστικές ώστε να μας βάλουν στην κουζίνα.

Το βιβλίο χωρίζεται σε 4 θεματικές ενότητες: τα ορεκτικά με τις πιτούλες και τις σαλάτες από λαχανικά, τα ψάρια με τα θαλασσινά, τα κρεατικά και τα γλυκίσματα.

Οσο για τις φωτογραφίες του βιβλίου, συνταγές και τοπία της περιοχής, είναι και αυτές εξίσου ορεκτικές δημιουργίες της Στέλλας.

Καβάλας Γεύσεις, της Στέλλας Σπανού, εκδ. Σερμύλη, τιμή € 23

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk