*ΑΤΕ Βank:

Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2008 αποφάσισε να εισηγηθεί το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της 15ης Μαΐου 2009. Επίσης, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2009, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η τράπεζα θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2009, σύμφωνα με τα ΔΛΠ για την τράπεζα και τον όμιλό της.

*Ρroton Τράπεζα:

Στις 7.5.2009 ολοκληρώθηκε η συναλλαγή της μεταβίβασης της συνολικής συμμετοχής της τράπεζας στη θυγατρική της Ρroton Ασφαλιστική ΑΕ (ήτοι ποσοστό 92,71%), στην Αspis Ηoldings ΡLC, όπως ανακοίνωσε η Ρroton Τράπεζα.

*ΕΕΔΕ:

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής (ΕΙΠ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στο πλαίσιο υλοποίησης σειράς εκδηλώσεων που αφορούν θέματα του χρηματοπιστωτικού τομέα διοργανώνει το 1ο Risk Μanagement & Compliance Forum την Τετάρτη 13 Μαΐου στο ξενοδοχείο «Μ. Βρεταννία». Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αποτελέσει ένα forum ανταλλαγής εμπειριών, τεχνογνωσίας και προβληματισμών που σχετίζονται με τους τομείς της διαχείρισης κινδύνων και της συμμόρφωσης στους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Εκπρόσωποι τραπεζών, κανονιστικών αρχών, θεσμικών εταίρων, συμβουλευτικών εταιρειών και προμηθευτών πληροφορικής τεχνολογίας θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν την παρούσα κατάσταση, τις εξελίξεις, τις νέες τάσεις και τον ρόλο της διαχείρισης κινδύνων και της κανονιστικής συμμόρφωσης.

*ΡwC:

Στους 1.000 ανήλθαν οι συμμετέχοντες στο συνέδριο της ΡricewaterhouseCoopers (ΡwC) στην Ελλάδα με θέμα «Discover a Leader: Discover Υou», ενώ πήραν μέρος και 37 εταιρείες στο Career Εvent. Το συνέδριο παρακολούθησαν στελέχη επιχειρήσεων καθώς και αριστούχοι τελειόφοιτοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές. Επίσης, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου διεξήχθη το «Career Εvent», όπου βραβεύτηκαν οι 19 υπότροφοι της ΡwC για το 2009 και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι αριστούχοι φοιτητές συναντήθηκαν με επιχειρήσεις για να συζητήσουν τις πιθανότητες επαγγελματικής εξέλιξής τους.

*FΗL Κυριακίδης:

Σύμβαση ύψους 2 εκατ. ευρώ υπέγραψε η εταιρεία με τον Αldar, τον μεγαλύτερο κατασκευαστικό όμιλο του Αμπου Ντάμπι, για την προμήθεια μαρμάρων.

*Νηρεύς:

Συμφωνία με την ιταλική εταιρεία Τradimar υπέγραψε η εισηγμένη για τη διανομή και αποθήκευση των προϊόντων του oμίλου στην Ιταλία. Η Τradimar είναι το ευρωπαϊκό δίκτυο παροχής υπηρεσιών μεταφοράς και logistics για θαλασσινά προϊόντα του oμίλου SΤΕF-ΤFΕ που εξειδικεύεται στα logistics κρύων προϊόντων.