«Επωφελής η απόκτηση της Νeurosoft»

Ο κ. Χατζηεμμανουήλ υπεραμύνθηκε της εξαγοράς του 36% της εταιρείας τεχνολογίας Νeurosoft αντί 11 εκατ. ευρώ, καθώς όπως επισήμανε οι πληροφορίες για αλμυρή αποτίμηση δεν ευσταθούν αφού η εταιρεία το 2008 είχε καθαρά κέρδη άνω των 2 εκατ. ευρώ. Ο κ. Χατζηεμμανουήλ παραδέχθηκε τη στενή σχέση της Νeurosoft με την GΤech και τόνισε ότι η ικανότητα ανίχνευσης της εταιρείας «στημένων» παιχνιδιών στο Πάμε Στοίχημα είναι σε θέση να κάνει άμεση απόσβεση της επένδυσης αφού τα 11 εκατ.

«Επωφελής η απόκτηση της Νeurosoft» | tovima.gr

Ο κ. Χατζηεμμανουήλ υπεραμύνθηκε της εξαγοράς του 36% της εταιρείας τεχνολογίας Νeurosoft αντί 11 εκατ. ευρώ, καθώς όπως επισήμανε οι πληροφορίες για αλμυρή αποτίμηση δεν ευσταθούν αφού η εταιρεία το 2008 είχε καθαρά κέρδη άνω των 2 εκατ. ευρώ. Ο κ. Χατζηεμμανουήλ παραδέχθηκε τη στενή σχέση της Νeurosoft με την GΤech και τόνισε ότι η ικανότητα ανίχνευσης της εταιρείας «στημένων» παιχνιδιών στο Πάμε Στοίχημα είναι σε θέση να κάνει άμεση απόσβεση της επένδυσης αφού τα 11 εκατ. ευρώ του τιμήματος μπορεί να είναι το κόστος του οργανισμού από ένα τέτοιο παιχνίδι. Διευκρίνισε δε ότι στη σύμβαση υπάρχει ρήτρα πως αν δεν καταφέρει η Νeurosoft να εισαχθεί στο χρηματιστήριο της Ιταλίας, όπως έχει εκδηλώσει την πρόθεσή της, μπορεί να ακυρωθεί η πώληση και ο οργανισμός να πάρει τα λεφτά του πίσω.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk