Προτιμάμε, και ιδιαίτερα όταν μαγειρεύουμε για παιδιά, τα βιολογικά υλικά – ειδικά όταν πρόκειται για κοτόπουλο ή καλαμπόκι.
Χωρίς μαγείρεμα ή ιδιαίτερη προεργασία, απολαμβάνουμε το ψάρι της εβδομάδας... αλλιώς.
Είτε ως ολοκληρωμένο γεύμα είτε ως πιάτο σε ένα πιο πλούσιο μενού, η συγκεκριμένη σαλάτα θα γίνει ανάρπαστη.
Ενα εύκολο και γρήγορο πιάτο της συνομοταξίας «comfort food», που όμως ξεφεύγει από τα τετριμμένα.
Αντικαθιστούμε το κουκουνάρι και την παρμεζάνα της κλασικής συνταγής με φιστίκι Αιγίνης και φέτα για ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα.