Novartis: Στη ΓΑΔΑ η προστατευόμενη μάρτυρας «Αικατερίνη Κελέση»
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προστατευόμενη μάρτυρας με την ονομασία «Αικατερίνη Κελέση».
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προστατευόμενη μάρτυρας με την ονομασία «Αικατερίνη Κελέση».
Η μάρτυρας εκδήλωσε την πρόθεση να καταθέσει τη Δευτέρα με τεχνητά μέσα, ύστερα και από την έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής στο πρόσωπό της.
Αρχικά η προστατευόμενη μάρτυρας επικοινώνησε με την υπηρεσία προστασίας μαρτύρων και εν συνεχεία μετέβη στη ΓΑΔΑ.
Η ΓΑΔΑ επικοινώνησε με την Προανακριτική Επιτροπή και αποφασίστηκε να γίνει η κλήτευση και η εξέταση της το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (24.02.2020), στις 20.30.
Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, την ίδια ημέρα, στις 16.00 αναμένεται να καταθέσει ο «Μάξιμος Σαράφης», ο οποίος μετέβη χθες στη ΓΑΔΑ.
Ακολουθήστε
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 
