Οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2020 ανακοινώνονται σήμερα 9 Δεκεμβρίου. Οι θεατές αναμένουν να δουν γνωστά πρόσωπα στη σκηνή. Και, ναι, γνωστοί θα είναι οι παρουσιαστές: Tim Allen, Dakota Fanning και Susan Kelechi Watson.

Κάθε Ιανουάριο οι Χρυσές Σφαίρες είναι το γεγονός που μας απασχολεί όσο κανένα άλλο, ανοίγοντας το δρόμο για την απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Τι θα δούμε όμως φέτος και ποιοι θα παρευρεθούν στην 77η τελετή;

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε  όλες τις πληροφορίες  για το κινηματογραφικό αυτό γεγονός που για πολλούς αποτελεί προπομπό των Όσκαρ.

Οι πρεσβευτές για τις Χρυσές Σφαίρες 2020, Dylan και Paris Brosnan, γιοι του Pierce Brosnan θα «βοηθήσουν» φέτος τους παρουσιαστές, παίρνοντας σκυτάλη από τους Terry Crews, Danai Gurira, Leslie Mann και Christian Slater που είχαν αναλάβει πέρυσι τον ίδιο ρόλο

Το streaming της ανακοίνωσης θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, (στις 17:00 τοπική ώρα) στον ιστότοπο και τη σελίδα στο Facebook των Golden Globes.

Πότε και πού θα γίνουν;

Οι Χρυσές Σφαίρες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, στο Beverly Hills, στην Καλιφόρνια.

Ποιος θα τις παρουσιάσει;

Για 5η χρονιά την τελετή των βραβείων θα παρουσιάσει ο κωμικός ηθοποιός Ricky Gervais.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για το 2020;

Οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2020 δεν έχουν επισήμως ανακοινωθεί ακόμη.

Παρόλ’ αυτά όμως η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA) έχει αποκαλύψει τους νικητές 2 τιμητικών βραβείων για φέτος. Η Ellen DeGeneres θα παραλάβει το Carol Burnett Award.

Το βραβείο, δίνεται κάθε χρόνο για να τιμηθεί για την εξαίρετη προσφορά του ένα πρόσωπο από τον τηλεοπτικό χώρο. Το δεύτερο τιμητικό βραβείο Cecil B. deMille Award θα παραλάβει ο Tom Hanks, ο οποίος έχει βραβευθεί για 8η φορά με Χρυσή Σφαίρα.

Το βραβείο αυτό δίνεται κάθε χρόνο σε προσωπικότητες που έχουν συμβάλει στον χώρο του κινηματογράφου. Με το βραβείο αυτό έχει τιμηθεί παλιότερα ο Robert De Niro, η Audrey Hepburn,ο Harrison Ford, η Jodie Foster, η Sophia Loren, ο Steven Spielberg και ο Denzel Washington.

Ποιο θα είναι το dress code της βραδιάς;

Σε αντίθεση με το 2018 όπου το dress code ήταν αυστηρά μαύρο-άσπρο, που ξεκίνησε ως σύμβολο αλληλεγγύης με το κίνημα του Time’s Up, οι συμμετέχοντες στις Χρυσές Σφαίρες του 2019 επέστρεψαν στις συνηθισμένες αποχρώσεις όλων των χρωμάτων για τη μεγάλη βραδιά.

Παρόλο που δεν υπάρχει dress code στις Χρυσές Σφαίρες του 2020, αναμένουμε εντυπωσιακά φορέματα που θα γεμίσουν το κόκκινο χαλί με χρώμα και φινέτσα.