Ο πρόεδρος του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός στο One Channel

Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct βρέθηκε την Παρασκευή (22/11) ο πρόεδρος του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αντώνης Αυγερινός.

Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct βρέθηκε την Παρασκευή (22/11) ο πρόεδρος του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αντώνης Αυγερινός.

Παρουσιάζοντας τη συμβολή του οργανισμού στο στην χώρα μας για το προσφυγικό, μίλησε για τις δομές που εκτός από φιλοξενία, παρέχεται φύλαξη, σίτιση, νομική βοήθεια, ψυχοκοινωνική στήριξη, εκπαιδευτικές και διαπολιτισμικές δραστηριότητες. Ο κ. Αυγερινός εξέφρασε την εκρτίμηση πως υπάρχει διάθεση ενσωμάτωσης των προσφυγόπουλων στην ελληνική κοινωνία.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως η προσέγγιση σε αυτά παιδιά είναι σημείο κλειδί για τη φροντίδα τους, ενώ επεσήμανε πως πάντα υπάρχουν δύσκολες περιπτώσεις, γεγονός αυτονόητο αν σκεφτεί κανείς τις συνθήκες με τις οποίες βρέθηκαν τα παιδιά αυτά στη χώρα μας.

Τέλος ο κ. Αυγερινός μίλησε για τους πυλώνες του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με έμφαση στην νοσηλευτική υπηρεσία και την κοινωνική πρόνοια.

Πηγή: onetv.gr

ΒημαTV
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk