Επίκαιρη ερώτηση Γεωργιάδη για συνομιλίες Καμμένου

Με επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης καλεί τον κ. Καμμένο να ενημερώσει τη Βουλή εάν έχει επικοινωνήσει με καταδικασθέντα σε ισόβια για εμπορία ναρκωτικών και, αν ναι, ποιο ήταν το αντικείμενο της συνομιλίας τους.

«Ο κ. Καμμένος έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, άρα έχει ήδη συνομολογήσει την εξωθεσμική παρέμβασή του σε ποινική υπόθεση μεγάλης ηθικοκοινωνικής απαξίας», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και απευθύνει στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ο κ. Γεωργιάδης υπογραμμίζει ότι η επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον καταδικασθέντα σε ισόβια για εμπορία ναρκωτικών κ. Γιαννουσάκη, έγινε κατά παράβαση της διάκρισης των εξουσιών, όπως ορίζει το Σύνταγμα, όσο και του θεσμικού ρόλου του.

Με την επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ καλεί τον κ. Καμμένο να ενημερώσει τη Βουλή εάν έχει επικοινωνήσει με τον κ. Γιαννουσάκη και, αν ναι, ποιο ήταν το αντικείμενο της συνομιλίας τους.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk