Αποκλειστική συνεργασία Byte Computer με Global Knowledge

H Βyte Computer ανακοίνωσε την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Κέντρου της στην Ελλάδα με την Global Knowledge, για την εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων σε όλη τη γκάμα προϊόντων της ΙΒΜ.

H Βyte Computer ανακοίνωσε την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Κέντρου της στην Ελλάδα με την Global Knowledge, για την εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων σε όλη τη γκάμα προϊόντων της ΙΒΜ.
Με αυτή τη συνεργασία, η εισηγμένη Byte ως Authorized Silver Learning Provider από τον Οκτώβρη, διαθέτει πλέον το μοναδικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Παροχής Πιστοποιημένων Υπηρεσιών Εκπαίδευσης σε λογισμικό, εφαρμογές και συστήματα της ΙΒΜ στην Ελλάδα.
Η πολυεθνική Global Knowledge συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 4 εταιρείες παγκοσμίως που έχουν αναλάβει να υποστηρίζουν τις εκπαιδεύσεις μηχανικών ΗΥ και στελεχών επιχειρήσεων σε όλη τη γκάμα προϊόντων της ΙΒΜ, οδηγώντας τους στις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το εκπαιδευτικό κέντρο της Βyte θα προσφέρει ένα νέο τρόπο εκμάθησης και πιστοποίησης σε ότι αφορά τις τελευταίες τεχνολογίες και τα πιο σύγχρονα προϊόντα της IBM, όπως, μεταξύ άλλων Cognos Business Intelligence, Cognos Financial Performance Management, IBM SPSS, IBM Collaboration Solutions, WebSphere Application Connectivity and Integration, WebSphere Application Server και IBM Power Systems.
«Στόχος της συνεργασίας της Βyte Computer με την Global Knowledge είναι να δώσει την ευκαιρία σε στελέχη της ελληνικής αγοράς ΙΤ να ξεχωρίσουν στον τομέα τους, αποκτώντας γνώσεις υψηλού επιπέδου και δεξιότητες διεθνών προδιαγραφών που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν ανταγωνιστικά στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της εγχώριας αγοράς», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk