Τηλέτυπος: Προσπάθειες για άρση της επιτήρησης της μετοχής

Τις πρωτοβουλίες της διοίκησης ώστε η μετοχή να εξέλθει από το καθεστώς επιτήρησης κοινοποίησε με επιστολή στις χρηματιστηριακές αρχές η εταιρεία Τηλέτυπος (Mega Channel).

Τις πρωτοβουλίες της διοίκησης ώστε η μετοχή να εξέλθει από το καθεστώς επιτήρησης κοινοποίησε με επιστολή στις χρηματιστηριακές αρχές η εταιρεία Τηλέτυπος (Mega Channel). Όπως αναφέρεται, η διοίκηση επιμένει στη μείωση του κόστους λειτουργίας και επικεντρώνεται στην παραγωγή ιδίου προγράμματος σε αντίθεση με το παρελθό, όταν αγόραζε τηλεοπτικά προγράμματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
Οι μετοχές της εταιρείας με απόφαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουν υπαχθεί στη κατηγορία επιτήρησης από 8-4-2011 με κριτήριο τη σχέση ζημιών χρήσεως 2010 προς ίδια κεφάλαια της 31/12/2010. Η εταιρεία εξακολουθεί να υφίσταται τις συνέπειες των συνεχιζόμενων αρνητικών οικονομικών συγκυριών. Οι συνέπειες αυτές είναι εμφανείς στη μείωση του κύκλου εργασιών και στη πιστοδοτική περίοδο προς πελάτες με επαχθείς επιπτώσεις επί της ταμιακής ρευστότητας. Η διοίκηση επιμένει στη μείωση κόστους λειτουργίας και κόστους παραγωγής ιδίου προγράμματος και επαυξάνει τις προσπάθειες.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk