Εκδήλωση εμποροβιομηχανικών φορέων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη

Ενημερωτική εκδήλωση – με θέμα «Νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών των επιχειρήσεων προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία» πραγματοποιείται την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014.

Ενημερωτική εκδήλωση – με θέμα «Νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών των επιχειρήσεων προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία» συνδιοργανώνουν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014.

Συντονιστές της συζήτησης θα είναι ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γεώργιος Καββαθάς.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο υφυπουργός Οικονομικών Γεώργιος Μαυραγάνης και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης.

Με ομιλίες τους θα συμμετάσχουν η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Αικατερίνη Σαββαΐδου, ο διοικητής του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Ροβέρτος Σπυρόπουλος και η διοικητής του ΟΑΕΕ Γεωργία Κωτίδου.

Η εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοιχτή προς το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αίθουσα ΕΡΜΗΣ (6ος όροφος).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk