• Αναζήτηση
 • Συμφωνία συνεργασίας της ING Ελλάδος με το Ιατρικό Περιστερίου

  Συμφωνία συνεργασίας με το Ιατρικό Περιστερίου, υπέγραψε η ING Ελλάδος, η οποία θα αποφέρει οφέλη στους ασφαλισμένους της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Σύμφωνα με τη νέα αυτή συνεργασία, οι ασφαλισμένοι σε προγράμματα ασφάλισης υγείας της ING, θα μπορούν, σύμφωνα με τις καλύψεις των ασφαλιστηρίων τους, να έχουν πρόσβαση και στις υπηρεσίες υγείας του Ιατρικού Περιστερίου, με απευθείας κάλυψη του συνόλου των δαπανών από την ING.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Συμφωνία συνεργασίας με το Ιατρικό Περιστερίου, υπέγραψε η ING Ελλάδος, η οποία θα αποφέρει οφέλη στους ασφαλισμένους της, όπως αναφέρεται σε  σχετική ανακοίνωση. Σύμφωνα με τη νέα αυτή συνεργασία, οι ασφαλισμένοι σε προγράμματα ασφάλισης υγείας της ING, θα μπορούν, σύμφωνα με τις καλύψεις των ασφαλιστηρίων τους, να έχουν πρόσβαση και στις υπηρεσίες υγείας του Ιατρικού Περιστερίου, με απευθείας κάλυψη του συνόλου των δαπανών από την ING. 

  Με την συνεργασία αυτή, οι  ιατροί – συνεργάτες, το νοσηλευτικό προσωπικό και ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει το Ιατρικό Περιστερίου, είναι πλέον στην υπηρεσία των ασφαλισμένων της ING. Σημειώνεται ότι  η ING έχει ήδη συνεργασία απευθείας κάλυψης των ασφαλισμένων της στις ακόλουθες νοσηλευτικές μονάδες του Ομίλου: Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και Ιατρικό Ψυχικού.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk