Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε 95 μαφιόζους στο Παλέρμο

Στην επιχείρηση «Αποκάλυψη» προχώρησαν τη Δευτέρα ισχυρότατες δυνάμεις των ιταλικών αστυνονικών δυνάμεων στο Παλέρμο για τη σύλληψη 95 στελεχών της μαφίας. H επιχείρηση είναι ο καρπός έρευνας της τοπικής εισαγγελίας που έβαλε στο στόχαστρό της τα δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος που εδράζονται στα δυτικά προάστια της πόλης και έχουν τυλίξει στα πλοκάμια τους την οικοδομική δραστηριότητα της περιοχής.

Στην επιχείρηση «Αποκάλυψη» προχώρησαν τη Δευτέρα ισχυρότατες δυνάμεις των ιταλικών αστυνομικών δυνάμεων στο Παλέρμο για τη σύλληψη 95 στελεχών της μαφίας.

H επιχείρηση είναι ο καρπός έρευνας της τοπικής εισαγγελίας που έβαλε στο στόχαστρό της τα δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος που εδράζονται στα δυτικά προάστια της πόλης και έχουν τυλίξει στα πλοκάμια τους και την οικοδομική δραστηριότητα της περιοχής.

Όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο Ansa, στην έρευνα έχουν ταυτοποιηθεί δεκάδες ηγετικά στελέχη των «φυλών» της μαφίας.

Κόσμος
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk