Τη διοργάνωση έκθεσης ελλήνων σχεδιαστών και καλλιτεχνών που θα διαρκέσει όλο τον Ιούνιο ανακοινώνει το Common Secret Cafe (Λ. Κηφισίας 324, Κηφισιά).

To Common Secret υποστηρίζοντας τη δημιουργικότητα στην Ελλάδα θα φιλοξενεί για όλο τον μήνα στην εσωτερική του αίθουσα τις δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών και καλλιτεχνών. Από τις 2 έως 15 Ιουνίου θα παρουσιασθούν ρούχα, εσπαντρίγιες, «μπαλαρίνες», γυαλιά ηλίου, καπέλα, τσάντες και κοσμήματα που θα μπλέκονται με λευκά βότσαλα, άμμο, κοχύλια και αστερίες για να συνθέσουν ένα χρωματιστό καλοκαιρινό τοπίο που μπορεί να φορεθεί. Τις δύο επόμενες εβδομάδες, από 16-30 Ιουνίου, ο χώρος θα αλλάξει χαρακτήρα για να αποτελέσει το φόντο που θα αναδείξει ζωγραφικά έργα και γλυπτά Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η έκθεση είναι ανοιχτή καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας του Café, δηλαδή από Δευτέρα ως Σάββατο 9:00-1:00 και την Kυριακή από 09:00-21:00.

Στο Fashion Pop-up Gallery συμμετέχουν οι επιχειρήσεις:

The Workshop, Deep Shallow Exposition, NOEL by epsilon, Lucky Pig, ibo-Maraca, POPPYSEEDS, Maria Petzetakis Jewels, Katerina Argirou, Mariella Rizou, LayeRings, O.K. bijouxlicious.