Θέλετε να μάθετε τις συνήθειες που υιοθετούν κάνοντας σεξ μερικοί από τους διασημότερους αστέρες του Χόλιγουντ; Δεν έχετε παρά να διαβάσετε το νέο βιβλίο, της 71 ετών σήμερα, μοντέλου και ηθοποιού, Κάρολ Μάλορι, που με τίτλο «Picasso’s Ghost» αναφέρεται λεπτομερώς στις σχέσεις που σύναψε με άντρες όπως ο γιος του Πάμπλο Πικάσο, Κλοντ, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο Πίτερ Σέλερς και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο – ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, φορούσε κάλτσες την ώρα που έκανε σεξ.

Η Μάλορι και ο Ντε Νίρο συναντήθηκαν στο φημισμένο «Σατό Μαρμόν», το θρυλικό ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς όπου σύναψαν μια σχέση διάρκειας 14 ημερών. «Την ώρα που κάναμε έρωτα ποτέ δεν σταματούσε να με κοιτάει στα μάτια», ανέφερε η Μάλορι. «Είχε ένα τατουάζ, μια πεταλούδα (κάτι) που αργότερα κατάλαβα ότι ταίριαζε στο ερωτικό του πνεύμα. Όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν έβγαζε τις κάλτσες του…»

Η Μάλορι, αναφέρει για τον Ρίτσαρντ Γκιρ ότι δεν πήρε προφυλάξεις κατά τη διάρκεια της μιας και μοναδικής βραδιάς που συνευρέθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1970. «Έκανε έρωτα με το δικό του τρόπο. Ένα σύμβολο του σεξ που δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς…»

Η ίδια αναφέρει ότι αναζητούσε την προσωπική επιβεβαίωση με διάσημους άνδρες δεδομένου του ότι το τέλος της σχέσης της με τον Κλοντ Πικάσο ήταν άδοξο και «έψαχνε να βρει διάσημους άνδρες για να αποδείξει ότι είναι ΟΚ».

Η Κάρολ Μάλορι έχει γράψει και ένα ακόμα αυτοβιογραφικό βιβλίο που με τίτλο «Loving Mailer» κυκλοφόρησε το 2010.