Michel: γλυκά με παρελθόν και μέλλον

Ο Γιώργος και ο Απόστολος Γιώτας, ο ένας chef ο άλλος pâtissier, με μπαμπά ζαχαροπλάστη, ανανεώνουν ένα παλιό ζαχαροπλαστείο, φέρνοντας στη γειτονιά το νεωτερισμό μιας υπέροχης λευκής σοκολάτας με φρούτα του πάθους και όχι μόνο.
Στα καλύτερα, το paris-bresse με κούκις ή με βανίλια και βύσσινο σπιτικό, η μηλόπιτα-τούρτα με κρέμα κανέλα και κραμπλ αμυγδάλου, η τούρτα γάλακτος με επικάλυψη υγείας, τα feuilletine με μους καραμέλα, και η τούρτα σοκολάτα καραμέλα και λιωμένη σάλτσα καραμέλας βουτύρου.
Ποικιλία από ταρτάκια, με μήλο, μους, σοκολάτα ή βατόμουρο, κούκις, πρωτότυπα κέικ, τσουρέκι γεμιστό με πραλίνα, φλωρεντίνες και, για τη νοσταλγία, τουλουμπάκια και σπιτικό παγωτό.
Αμισού 3, Υμηττός, τηλ. 210 7613 063
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk