Michel: γλυκά με παρελθόν και μέλλον

Ο Γιώργος και ο Απόστολος Γιώτας, ο ένας chef ο άλλος pâtissier, με μπαμπά ζαχαροπλάστη, ανανεώνουν ένα παλιό ζαχαροπλαστείο, φέρνοντας στη γειτονιά το νεωτερισμό μιας υπέροχης λευκής σοκολάτας με φρούτα του πάθους και όχι μόνο.
Στα καλύτερα, το paris-bresse με κούκις ή με βανίλια και βύσσινο σπιτικό, η μηλόπιτα-τούρτα με κρέμα κανέλα και κραμπλ αμυγδάλου, η τούρτα γάλακτος με επικάλυψη υγείας, τα feuilletine με μους καραμέλα, και η τούρτα σοκολάτα καραμέλα και λιωμένη σάλτσα καραμέλας βουτύρου.
Ποικιλία από ταρτάκια, με μήλο, μους, σοκολάτα ή βατόμουρο, κούκις, πρωτότυπα κέικ, τσουρέκι γεμιστό με πραλίνα, φλωρεντίνες και, για τη νοσταλγία, τουλουμπάκια και σπιτικό παγωτό.
Αμισού 3, Υμηττός, τηλ. 210 7613 063
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk