Τα μάθατε τα νέα;

Κύριε διευθυντά, Είναι πιθανό να ισχύει εκείνο που πιστεύει το 67% των συμμετεχόντων σε έρευνα σχετική με τη δήλωση στήριξης/αποδοχής των ομοφυλοφίλων από τον Μπαράκ Ομπάμα: μπορεί πραγματικά ο πλανητάρχης να αγάπησε ξαφνικά τους γκέι από πολιτική σκοπιμότητα, για να μαζέψει τα ψηφαλάκια τους.

Τα μάθατε τα νέα; | tovima.gr
Κύριε διευθυντά,

Είναι πιθανό να ισχύει εκείνο που πιστεύει το 67% των συμμετεχόντων σε έρευνα σχετική με τη δήλωση στήριξης/αποδοχής των ομοφυλοφίλων από τον Μπαράκ Ομπάμα: μπορεί πραγματικά ο πλανητάρχης να αγάπησε ξαφνικά τους γκέι από πολιτική σκοπιμότητα, για να μαζέψει τα ψηφαλάκια τους. Επειδή όμως «πολιτική είναι ένας αγώνας συμφερόντων και σκοπιμοτήτων μεταμφιεσμένος σε διαγωνισμό αρχών», ακόμη και αν ο πονηρός Ομπάμα δεν τα πιστεύει με όλη του την καρδιά αυτά που λέει, αποδεχόμενος τον γάμο ανάμεσα σε άτομα του ιδίου φύλου ανοίγει τον δρόμο για μια νέα εποχή. Στην οποία οι σεξουαλικές προτιμήσεις καθενός δεν θα καθορίζουν τη θέση του στην κοινωνία και δεν θα προκαλούν διακρίσεις. Ας τα ακούμε αυτά και εδώ, στη δημοκρατική χώρα όπου εσχάτως ξαναφουντώνει ο ρατσισμός – από πολλές πάντες…

Μετά τιμής

Πανδώρα

ΥΓ.: Κατά τα άλλα, πήγε ο κριτικός κινηματογράφου του «Βήματος» Γιάννης Ζουμπουλάκης στις Κάννες για το 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και ένας κροάτης συνάδελφός του με το που τον είδε τον χαιρέτισε ναζιστικά.

* Τι έξυπνο και χαριτωμένο αστείο!

* Λίγο πριν, βέλγος συνάδελφός του τού έλεγε ότι «αυτό που συνέβη στην Ελλάδα (δηλαδή η άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής) είναι ντροπή για τη Δημοκρατία».

* Ελπίζω ο Γιάννης να επεσήμανε στους κυρίους ότι πράγματι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με την… ευγενική συμβολή (και) των κυβερνήσεων των χωρών της Ευρώπης είναι ντροπή για τη Δημοκρατία. Και εγώ δεν αναφέρομαι μόνο στη (βραχύβια, ελπίζω) «νίκη» της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk