Την βασιλική πρεμιέρα της στο Λονδίνο έκανε εχθές βράδυ η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, με τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα να δίνουν το λαμπερό παρών.

Την βασιλική πρεμιέρα που έγινε στο Odeon Leicester Square cinema τίμησαν τόσο ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορτσέζε και ο παραγωγός Νταμιάν Λούις, όσο και οι πρωταγωνιστές του «Hugo» Κλόε Γκρέις Μόρετζ, Άσα Μπάτερφιλντ, Ρίτσαρντ Γκρίφιθς, Έλεν ΜακΚρόρι και Μπεν Κίνγκσλεϊ, ο οποίος συνοδευόταν από την Βραζιλιάνα καλλονή Ντανιέλα Λαβέντερ.

Επίσης, στο κόκκινο χαλί περπάτησαν και πολλοί σταρ της βρετανικής μουσικής σκηνής, ανάμεσά τους ο Ροντ Στιούαρτ με την σύζυγό του Πένι Λάνκαστερ και τον γιο του Αλαστερ, ο Μπράιαν Μέι των Queen με την κόρη του Έμιλι Ρουθ και τα μέλη του γκρουπ Little Mix.

Να σημειώσουμε ότι η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Μπράιαν Σέλζνικ «The Invention of Hugo Cabret», διαδραματίζεται στο Παρίσι της δεκαετίας του 30 και διηγείται την ιστορία ενός ορφανού αγοριού που ζει σε ένα σταθμό τρένου της γαλλικής πρωτεύουσας, το οποίο βάζει στόχο της ζωής του να ανακαλύψει το κρυμμένο μυστικό που του άφησε ο πατέρας του.