Σύντομα

* Ικτίνος: Στην ίδρυση θυγατρικής που θα δραστηριοποιηθεί στον κλάδο της ενέργειας με ποσοστό συμμετοχής 100% προχώρησε η εισηγμένη εταιρεία. Η θυγατρική θα φέρει την επωνυμία Αιολική Μέγα Ισωμα και θα έχει σκοπό την κατασκευή αιολικού πάρκου στον Νομό Φθιώτιδας. Εχει καταθέσει στη ΡΑΕ αίτημα για έκδοση άδειας παραγωγής ισχύος 24 ΜW και έχουν ήδη εγκριθεί οι προκαταρκτικοί περιβαλλοντικοί όροι. Επίσης, η άλλη θυγατρική της Ικτίνος με την επωνυμίαΙΔΕΗ ΑΕ ολοκληρώνει αιολικό …

Σύντομα | tovima.gr

* Ικτίνος: Στην ίδρυση θυγατρικής που θα δραστηριοποιηθεί στον κλάδο της ενέργειας με ποσοστό συμμετοχής 100% προχώρησε η εισηγμένη εταιρεία. Η θυγατρική θα φέρει την επωνυμία Αιολική Μέγα Ισωμα και θα έχει σκοπό την κατασκευή αιολικού πάρκου στον Νομό Φθιώτιδας. Εχει καταθέσει στη ΡΑΕ αίτημα για έκδοση άδειας παραγωγής ισχύος 24 ΜW και έχουν ήδη εγκριθεί οι προκαταρκτικοί περιβαλλοντικοί όροι. Επίσης, η άλλη θυγατρική της Ικτίνος με την επωνυμίαΙΔΕΗ ΑΕ ολοκληρώνει αιολικό πάρκο ονομαστικής ισχύος 19,80 ΜW στην περιοχή Μεγαλοβούνι στον Δήμο Νικηφόρου του Νομού Δράμας, ενώ έλαβε άδεια εγκατάστασης για αιολικό πάρκο ονομαστικής ισχύος 8,0 ΜW στην περιοχή Σύνορα του ίδιου δήμου.

* ΑΝΕΚ Lines: Σε τρεις διεθνείς εκθέσεις της Ευρώπης μέσα στον Ιανουάριο συμμετείχε η ακτοπλοϊκή εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχε στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού στην Ουτρέχτη, στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού στη Βιέννη και στη Διεθνή Τουριστική Εκθεση «CΜΤ Die Urlaubs- Μesse» που πραγματοποιήθηκε από τις 16 ως τις 24 Ιανουαρίου 2010 στη Στουτγάρδη. Οι εκθέσεις αυτές αποτελούν σημείο αναφοράς τόσο για τον κλάδο του τουρισμού όσο και για τους χιλιάδες ευρωπαίους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε χρόνο.

* Ευρωπαϊκή Πίστη: Η ασφαλιστική εταιρεία ενημέρωσε τις χρηματιστηριακές αρχές ότι η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την εταιρεία ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ που λήγει στις 17 Φεβρουαρίου δεν θα ανανεωθεί έπειτα από κοινή απόφαση των δύο πλευρών.

* Καραμολέγκος: Η Αlpha Βank γνωστοποίησε ότι στις 10.2.2010 λόγω άρσης ενεχύρου επί μετοχών της εισηγμένης εταιρείας το ποσοστό της συμμετοχής της επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου μεταβλήθηκε από 10,73% σε 0%. Παράλληλα, ο κ. Εμμ. Καραμολέγκος ανακοίνωσε ότι λόγω άρσης ενεχυρίασης μετοχών του το ποσοστό της συμμετοχής του επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της αρτοβιομηχανίας μεταβλήθηκε από 4,11% σε 14,83%, ενώ η συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο παρέμεινε η ίδια, δηλαδή στο 50,49%.

* Μύλοι Λούλη: Η εταιρεία προέβη σε αγορά ιδίων μετοχών. Συγκεκριμένα στις 11.2.2010 αγοράστηκαν 500 ίδιες μετοχές με μέση τιμή κτήσης 1,84 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγών 920 ευρώ. Οι αγορές πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας Διεθνής Χρηματιστηριακή. Μετά και την ανωτέρω αγορά, η εταιρεία κατέχει συνολικά 1.343.927 ίδιες μετοχές που αντιστοιχούν στο 8,085% του συνόλου των 16.622.832 κοινών ονομαστικών μετοχών.

* ΙΑΓΜΕ: Ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΙΑΓΜΕ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει στις 4 Μαρτίου το 4ο διεθνές συνέδριο με θέμα: «Women on Leadership: Developing Female Leaders».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk