Στήριξη καινοτόμων προτάσεων από Μicrosoft και Οpenfund

Σε συνεργασία με την πρωτοβουλία Οpenfund προχωρεί η Μicrosoft Ελλάς, στο πλαίσιο των ενεργειών της για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η Μicrosoft Ελλάς θα προσφέρει σε άτομα με πρωτοπόρες επιχειρηματικές προτάσεις, που αναδεικνύονται μέσα από τις διαδικασίες του Οpenfund, τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία της, το δίκτυο επαφών της και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες…

Στήριξη καινοτόμων προτάσεων  από Μicrosoft και Οpenfund | tovima.gr

Σε συνεργασία με την πρωτοβουλία Οpenfund προχωρεί η Μicrosoft Ελλάς, στο πλαίσιο των ενεργειών της για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η Μicrosoft Ελλάς θα προσφέρει σε άτομα με πρωτοπόρες επιχειρηματικές προτάσεις, που αναδεικνύονται μέσα από τις διαδικασίες του Οpenfund, τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία της, το δίκτυο επαφών της και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της, παρέχοντας ουσιαστική υποστήριξη στα πρώτα στάδια της επιχειρηματικής τους δράσης.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία ο κ. Ρatrick Μalone, διευθυντής Τεχνολογίας της Μicrosoft Ελλάς, σημείωσε ότι «μια σειρά δράσεων της Μicrosoft και του Κέντρου Καινοτομίας στην Ελλάδαμάς έχει δώσει την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την ύπαρξη αξιόλογων επιχειρηματικών ιδεών, από ανθρώπους με θέληση για εργασία και δημιουργία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk