Τι θέλουμε για τον Φεβρουάριο; Σίγουρα ιδέες που μας βγάζουν ζεστασιά και οικειότητα. Ετοιμάζουμε για όλους τους αναγνώστες του «Βήματος» 55 μοναδικές συνταγές με διαλεκτά υλικά, που διεγείρουν το αίσθημα της θαλπωρής.

Από μοναδικές παραδοσιακές μακαρονάδες, όπως η τσουχτή Μάνης και τα ταραχτά Αστυπάλαιας που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από την ιταλική cacio e pepe, και συνταγές για νόστιμους τραχανάδες, μέχρι πρωτότυπα ροφήματα από πολύτιμα βότανα της ελληνικής γης. Εννοείται ότι κάνουμε μια απολαυστική βουτιά στη σοκολάτα, ξεκινώντας την ημέρα μας με πληθωρικές κρέπες, πριν μπούμε στην κουζίνα για να φτιάξουμε ανεπανάληπτη σεράνο, φανταστικό fondue και ονειρεμένη καρυδόπιτα με γλάσο σοκολάτας.

Και, φυσικά, σταθερή αξία μας παραμένει το συνταγολόγιο, που έχει ό,τι χρειαζόμαστε για να στήσουμε το πιο όμορφο γευστικό σκηνικό για ολόκληρο το μήνα.

Επιπλέον, η ανήσυχη ομάδα του «Ελληνική Κουζίνα» συνεχίζει τα συναρπαστικά ταξίδια και τις ενδιαφέρουσες γευσιγνωσίες.

Σε αυτό το τεύχος επισκέπτεται τη μαγική Κερκίνη, κάνει βαρκάδα στη λίμνη, γνωρίζει παραγωγούς, μιλά με ανθρώπους και γεύεται τα καλύτερα προϊόντα και πιάτα του τόπου.

Τι άλλο; Παρουσιάζει ξεχωριστά γλυκά κρασιά και σερβίρει τα πιο ξεχωριστά ερωτικά κοκτέιλ.

Μην χάσετε το νέο τεύχος της Ελληνικής Κουζίνας, αυτή την Κυριακή μαζί με «Το Βήμα».