Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τις ανοιχτές εκδηλώσεις – συζητήσεις σε περιοχές της Αττικής, αλλά και σε νομούς της Περιφέρειας.

Θα μοιραστούν τις ιστορίες τους

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουλίου με θέμα: «Ο λόγος στις γυναίκες» στο ανοιχτό θέατρο του Λόφου Πανί στον Άλιμο και ώρα 19:30. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν 7 γυναίκες, οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις ιστορίες τους και να μιλήσουν για αυτές, ενώ παράλληλα θα γίνει αναφορά στις πολιτικές της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα των φύλων στην πράξη.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων ΝΔ Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Οι γυναίκες που θα μοιραστούν τις ιστορίες τους είναι:

– Ελένη Γιαννακούλη, Επιχειρηματίας (elenisbakery.gr)

– Σοφία Κωστάρα, Δημοσιογράφος – Ιδρύτρια και επικεφαλής των infokids.gr και του infowoman.gr

– Ελίνα (Ελένη) Καρασάββα – Νοσηλεύτρια, Αναισθησιολογικό Τμήμα Γ.Ν.Α. Ιπποκράτειο, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ΕΟΠΠΕΠ, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια BLS, ILS του ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης), Καθηγήτρια-Κλινική Εκπαιδεύτρια Ι.Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ

– Αναστασία Μαρινάκου, Πρωταθλήτρια Στίβου σε μεσαίες αποστάσεις

– Ιωάννα Ροτζιώκου, Κοινωνιολόγος – Υποψ. Διδάκτωρ του Τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ/ΕΚΠΑ, Αστυνόμος Β’, πρώην Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ

– Νίκη Ταβιανάτου, Διοικήτρια ΓΝΑ Κοργιαλένειου Μπενάκειου ΕΕΣ