Zεσταινόμαστε με χειμωνιάτικες σούπες και παραδοσιακά πιάτα, φτιάχνουμε επαγγελματική πίτσα στο σπίτι με τις συμβουλές των ειδικών, μαγειρεύουμε λαχταριστές μακαρονάδες με κρέας, κοτόπουλο και ψάρι, δοκιμάζουμε τον φρέσκο τόνο σε πολλές εκδοχές, γνωρίζουμε τη γευστική δύναμη του αγουρέλαιου και ετοιμάζουμε εύκολα και γρήγορα γλυκά. Επίσης, ένα έξτρα τεύχος με όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το κρασί: οινικές αρμονίες, ελληνικές ποικιλίες και αλφαβητάρι όρων για μυημένους.