Μπουκέ γκαρνί (αρωματικό μπουκέτο)

ΥΛΙΚΑ


1 κλωναράκι θυμαριού


1 φύλλο δάφνης



4 κλωναράκια μαϊντανού


1 κλωναράκι σέλινου



2 κομματάκια πράσο (το πράσινο μέρος), περίπου 10 εκ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο ένα κομμάτι πράσου βάζουμε το θυμάρι, το δαφνόφυλλο, τον μαϊντανό και το σέλινο. Κλείνουμε με το άλλο κομμάτι και το δένουμε σφιχτά με σπάγκο. Αφήνουμε λίγο να εξέχει, ώστε να το τραβήξουμε εύκολα από την κατσαρόλα μετά το μαγείρεμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk