Μπορεί η άνοιξη να έρχεται δειλά δειλά, δίνοντας φως και ανεβασμένη διάθεση στις μέρες μας, αλλά η μόδα πάντα κοιτά μπροστά. Μέχρι να δούμε τις ανοιξιάτικες τάσεις για το 2014, οι σχεδιαστές είναι ήδη έτοιμοι για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που θα ακολουθήσουν!

Εμείς λοιπόν επιλέξαμε για εσάς ορισμένα looks από το New York Fashion Week και μπορέσαμε ήδη να ξεχωρίσουμε τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν από τον Σεπτέμβριο. Καθώς λοιπόν αναζητάτε εκείνο το ιδανικό floral φόρεμα, κρατήστε και σημειώσεις για να μην σας βρουν οι πρώτες φθινοπωρινές ημέρες αδιάβαστες.

– Αν εξαιρέσουμε τις πινελιές σε βαθύ μπλε, κόκκινο και λευκό, στη χρωματική παλέτα επικρατούν γήινοι και σκούροι τόνοι. Εμείς όμως θα σας λέγαμε να μην φοβηθείτε την αγορά ενός παλτό σε χρώμα, καθώς είναι μία τάση που τείνει να γίνει διαχρονική και δίνει πάντα extra πόντους στο στυλ σας!

– Επικρατούν γεωμετρικές γραμμές σε παλτό, σακάκια και φορέματα, χωρίς ωστόσο να δείχνουν άκαμπτες ή αυστηρές. Τα ρούχα αγκαλιάζουν το σώμα χωρίς να δείχνουν τη γυναίκα υπερβολικά σέξι. Το ζητούμενο είναι η άνεση και τα σύνολα με άποψη που ταιριάζουν σε θηλυκά δυναμικά και αποφασισμένα να διεκδικούν.

– Επενδύστε σε λεπτομέρειες με γούνα και ζεστά πλεκτά που θα σας δώσουν αίσθηση πολυτέλειας. Μια ζακέτα ή ένας γούνικος γιακάς (πάντα από οικολογική γούνα θα προσθέταμε εμείς) συνδυάζουν στυλ και ζεστασιά.

– Μπότες, μποτάκια και ανδρόγυνο στυλ είναι ότι χρειάζεται να ξέρετε για τα παπούτσια. Μοιάζουν να ακολουθούν την «ήσυχη» διάθεση των ρούχων, συμπληρώνοντας τα και όχι επισκιάζοντας τα.

Δείτε τα looks που επιλέξαμε εμείς