Συστάσεις στη Ριάνα να αλλάξει τον τρόπο της ζωής της έκαναν οι γιατροί της. Η 25χρονη τραγουδίστρια της r ‘n’ b η οποία ακύρωσε δύο συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας της «Diamonds» εξαιτίας της λαρυγγίτιδας που την ταλαιπωρούσε υποσχέθηκε στους θεραπευτές που παρακολούθησαν την περιπέτεια με την υγεία της να «αναδιοργανώσει» τον τρόπο της ζωής της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun «η ασθένεια της Ριάνα ήταν τόσο σοβαρή ώστε οι γιατροί έπρεπε να την ειδοποιήσουν ότι θα χρειαστούν μήνες για να συνέλθει εντελώς – υπήρχε, μάλιστα, ανησυχία ότι θα αναγκαζόταν να ακυρώσει όλη την περιοδεία».

Η Ριάνα, λοιπόν, ή θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο της καθημερινότητάς της, δηλαδή τα ξενύχτια, τα πάρτι και την επεισοδιακή ζωή, ή θα πρέπει να ρισκάρει να αρρωστήσει ξανά, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα. Θα τα καταφέρει;

Εν τω μεταξύ, ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει όσα μπορούν να συμβούν στα παρασκήνια μιας περιοδείας της Ριάνα θα προβληθεί στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox στις 6 Μαΐου.

Η 25χρονη τραγουδίστρια συγκέντρωσε πριν από έναν χρόνο 256 θαυμαστές και δημοσιογράφους σε ένα αεροσκάφος Boeing 777 με προορισμό… επτά πόλεις στις οποίες έδωσε συναυλίες μέσα σε επτά ημέρες.

Στο ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο «Rihanna 777» αποκαλύπτονται όσα κατέγραψε η κάμερα στα παρασκήνια αυτής της μίνι περιοδείας που σκοπό είχε την προώθηση του άλμπουμ «Unapologetic». Και τα κατάφερε καθώς το άλμπουμ και το σινγκλ «Diamonds» έφτασε στην κορυφή των τσαρτ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας.