Η αγάπη όλα τα συγχωρεί -μόνο που καμιά φορά το … παρακάνει- ειδικά όταν πρόκειται για την Ριάνα και τα συναισθήματα που τρέφει για τον Κρις Μπράουν.

Η 24χρονη τραγουδίστρια της R&B συγχώρεσε τον 23χρονο ράπερ για το γεγονός ότι πέρασε τη βραδιά της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι με την πρώην σύντροφό του και μοντέλο Καρουές Τραν, μετά από συναυλία του.

Μια φιλική τους πηγή ανέφερε στην εφημερίδα The Sun: «Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο Κρις δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Του έχει δώσει τόσες πολλές ευκαιρίες μετά τον ξυλοδαρμό του 2009 κι αυτός συνεχίζει να την πληγώνει βγαίνοντας με άλλες γυναίκες». Και συνεχίζει: «Το να αφήσει τον Κρις να συναντήσει την Καρουές είναι ένα ακόμα χτύπημα για τη Ριάνα που θα αηδιάσει περισσότερο τους θαυμαστές της…»

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι η Ριάνα επρόκειτο να βρίσκεται στο Παρίσι με τον Κρις. Αντ’ αυτού φάνηκε ότι βρέθηκε απευθείας στο Μάντσεστερ για τα τελικά του ριάλιτι X-Factor όπου ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει από κοινού με την Κάιλι Μινογκ.

Η Ριάνα έκανε post μερικά θυμωμένα tweets που προορίζονταν μάλλον για τον Κρις Μπράουν, αλλά νωρίς χθες, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, ανέβασε μια φωτογραφία των δυο τους αγκαλιά αναφέροντας ότι της λείπει. Αυτό θα πει μεγάλη καρδιά…