Δωρεάν εξετάσεις στον Εύοσμο

Δωρεάν εξετάσεις για τους δημότες του Κορδελιού -Ευόσμου σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Μαΐου στο Α΄ ΚΑΠΗ Ευόσμου.

Μία πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του δήμου Κορδελιού –Ευόσμου, σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, αφορα στην υγεία των κατοίκων της περιοχής και περιλαμβάνει δωρεάν ιατρικό έλεγχο.

«Εν μέσω της κρίσης βλέπουμε όλο και περισσότερους ανασφάλιστους πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε φάρμακα και σε ιατρούς. Πήραμε, λοιπόν, την απόφαση να διοργανώσουμε αυτές τις δωρεάν ιατρικές επισκέψεις. Έχουμε μάλιστα σκοπό να συνεχίσουμε την δράση και μ’ άλλες εξετάσεις» εξηγεί η κυρία Αβρόρα Σαββίδου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας.

Οι εξετάσεις θα περιλαμβάνουν δωρεάν ιατρικό έλεγχο από παιδίατρο, οδοντίατρο, καρδιολόγο και γενικό γιατρό, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στους ανασφάλιστους ιδιώτες.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, στο τηλέφωνο 2310-757377 από τις 8.00 έως και τις 14.00.

Info: Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 2 Μαΐου από τις15.30 έως τις 20.00, στο χώρο του Α΄ ΚΑΠΗ Ευόσμου, στην οδό Μακεδονομάχων και Πλάτωνος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk