Tην προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιρειών Audiovisual, Ridenco, Fintexport και Τεγόπουλος από σήμερα και για μέγιστο διάστημα 10 ημερών, αποφάσισε πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

O λόγος για τις εταιρείες Audiovisual και Ridenco ήταν γιατί οι ετήσιες οικονομικές τους εκθέσεις που δημοσιεύτηκαν δεν έχουν καταρτιστεί σύμφωνα με τις διατάξεις των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, όπως προκύπτει και από την έκθεση ελέγχου των ελεγκτών στην οποία διατυπώνεται στην μεν πρώτη περίπτωση «Γνώμη με Επιφύλαξη» και στη δεύτερη «Αδυναμία Έκφρασης Γνώμης».
Η αναστολή στις περιπτώσεις Τεγόπουλου και Fintexprot αποφασίστηκε γιατί θα καθυστερήσουν να καταρτίσουν τις ετήσιες εκθέσεις τους.

Η Τεγόπουλος αποδίδει την καθυστέρηση στην επίσχεση εργασιας των εργαζομένων και η Fintexport στο γεγονός ότι η εταιρεία έπεσε θύμα ληστείας δύο φορές και κατεστράφησαν αρχεία από το τμήμα του λογιστηρίου. Η Fintexprot ενημέρωσε ότι η ετήσια έκθεση θα δημοσιοποιηθεί στις 3 Μαϊου.