Πανάρετος: Στείλτε μου όλα τα βιογραφικά

Στο στόχαστρο η οικογενειοκρατία στα ΑΕΙ

Γιους και κόρες καθηγητών των ΑΕΙ, γαμπρούς και ανιψιούς έχει βάλει στο στόχαστρο το υπουργείο Παιδείας, με στόχο να θέσει τέλος στην οικογενειοκρατία στα ανώτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Με νέο έγγραφό του, ο υφυπουργός κ. Ι. Πανάρετος καλεί τα πανεπιστήμια να αποστείλουν στοιχεία για διορισμούς συγγενών.

Γιους και κόρες καθηγητών των ΑΕΙ, γαμπρούς και ανιψιούς έχει βάλει στο στόχαστρο το υπουργείο Παιδείας, με στόχο να θέσει τέλος στην οικογενειοκρατία στα ανώτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Με νέο έγγραφό του, ο υφυπουργός κ. Ι. Πανάρετος καλεί τα πανεπιστήμια να αποστείλουν στο υπουργείο στοιχεία σχετικά με διορισμούς συγγενών των ήδη υπηρετούντων διδασκόντων. Είχε προηγηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου μια πρώτη, όμοιου περιεχομένου επιστολή, στην οποία όμως οι διοικήσεις των ΑΕΙ δεν ανταποκρίθηκαν. Την ίδια ώρα 100 περιπτώσεις εξέλιξης πανεπιστημιακών έχουν «παγώσει», ενώ 15 ήδη ακυρώθηκαν ως παράτυπες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk