Ιntralot: στοίχημα και στη Ρωσία

Στην εξαγορά του 33% της ρωσικής εταιρείας Κelicom μέσω της θυγατρικής Ιntralot Ηoldings Ιnternational προχώρησε ο όμιλος Ιntralot. Με αυτή την εξαγορά η Ιntralot αποκτά πρόσβαση στο στρατηγικό μερίδιο που η εταιρεία κατέχει στη Favorit Βookmakers Οffice LLC (Favorit), έναν από τους διαχειριστές αθλητικού στοιχήματος στη Ρωσία, καθώς και στη βάση πελατών της. Η Κelicom είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος της Favorit κατέχοντας μερίδιο 74,9%. Η Ιntralot έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το …

Ιntralot: στοίχημα και στη Ρωσία | tovima.gr

Στην εξαγορά του 33% της ρωσικής εταιρείας Κelicom μέσω της θυγατρικής Ιntralot Ηoldings Ιnternational προχώρησε ο όμιλος Ιntralot. Με αυτή την εξαγορά η Ιntralot αποκτά πρόσβαση στο στρατηγικό μερίδιο που η εταιρεία κατέχει στη Favorit Βookmakers Οffice LLC (Favorit), έναν από τους διαχειριστές αθλητικού στοιχήματος στη Ρωσία, καθώς και στη βάση πελατών της. Η Κelicom είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος της Favorit κατέχοντας μερίδιο 74,9%. Η Ιntralot έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το ποσοστό συμμετοχής της στην Κelicom σε 100% και να αναλάβει τον έλεγχο της Favorit. Η εξαγορά τελεί υπό τις συνήθεις εγκρίσεις των αρμόδιων αρχών.

Η Favorit, η οποία ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2002, «είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στοιχηματισμού στη Ρωσία ». Κατέχει πενταετή άδεια από την Ομοσπονδιακή Εφορία της Ρωσίας για τη διεξαγωγή αθλητικού στοιχήματος στη χώρα, η οποία προβλέπει προγραμματισμένες ανανεώσεις. Η Favorit πέτυχε πέρυσι επέκταση του χρόνου ισχύος της άδειάς της ύστερα από τη θεσμοθέτηση αυστηρότερου κανονιστικού πλαισίου στη Ρωσία, όσον αφορά το στοίχημα.

Επομένως έγινε μία από τις λίγες εταιρείες που κατέχουν άδεια στην αγορά στοιχηματισμού της χώρας, η οποία εκτιμάται ότι μπορεί να ξεπεράσει τα 2 δισ. δολάρια.

Σήμερα η Favorit έχει παρουσία σε 50 διαφορετικές περιοχές της Ρωσίας και σχεδιάζει να επεκτείνει το δίκτυό της μέσα στους ερχόμενους μήνες ενδυναμώνοντας τη θέση της στις περιοχές όπου έχει ήδη παρουσία, αλλά ταυτόχρονα σκοπεύει να εισέλθει και σε νέες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk