ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ CΟSCΟ

Κινεζικές μπίζνες στην Αθήνα

Στην Αθήνα φτάνει σήμερα για μπίζνες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Cοsco κ. Γουέι Τζιανφού. Θα έχει σειρά συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη και οικονομικούς παράγοντες, καθώς εκτός από την επένδυση στον ΟΛΠ η κινεζική εταιρεία ενδιαφέρεται για τον ΟΣΕ και τη Ναυπηγοεπισκευαστική Βάση Περάματος. Κατά ορισμένες πληροφορίες οι Κινέζοι διεκδικούν και το λιμάνι του Βόλου. Αύριο ο κ. Γουέι θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια , ενώ …

Στην Αθήνα φτάνει σήμερα για μπίζνες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Cοsco κ. Γουέι Τζιανφού. Θα έχει σειρά συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη και οικονομικούς παράγοντες, καθώς εκτός από την επένδυση στον ΟΛΠ η κινεζική εταιρεία ενδιαφέρεται για τον ΟΣΕ και τη Ναυπηγοεπισκευαστική Βάση Περάματος. Κατά ορισμένες πληροφορίες οι Κινέζοι διεκδικούν και το λιμάνι του Βόλου. Αύριο ο κ. Γουέι θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια , ενώ πριν από την επίσημη επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο θα έχει συνάντηση με την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κυρία Λούκα Κατσέλη .

Μεθαύριο θα συναντηθεί με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δ.

Ρέππα, με τον οποίο και αναμένεται να συζητήσει την προοπτική συνεργασίας του κινεζικού ομίλου με τον ΟΣΕ, αλλά και το Θριάσιο Πεδίο, καθώς επίσης και τα μοντέλα της συνεργασίας αυτής. Την Παρασκευή ο πρόεδρος του ομίλου Cosco θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk