Στην έξοδο 2.000 εργαζόμενοι στον ΟΤΕ

Ως και 2.000 άτομα θα αποχωρήσουν από τον ΟΤΕ, σύμφωνα με σχέδιο μείωσης του προσωπικού που εξετάζει η διοίκηση της επιχείρησης, όπως ανέφερε χθες στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Π. Βουρλούμης . Οπως διευκρίνισε, δεν πρόκειται για σχέδιο μαζικής εθελουσίας εξόδου, αλλά για μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση ώστε να εξεταστεί σε ποια συγκεκριμένα άτομα μπορούν να δοθούν κίνητρα για να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Ο κ. Βουρλούμης επισήμανε …

Στην έξοδο 2.000 εργαζόμενοι στον ΟΤΕ | tovima.gr

Ως και 2.000 άτομα θα αποχωρήσουν από τον ΟΤΕ, σύμφωνα με σχέδιο μείωσης του προσωπικού που εξετάζει η διοίκηση της επιχείρησης, όπως ανέφερε χθες στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Π. Βουρλούμης .

Οπως διευκρίνισε, δεν πρόκειται για σχέδιο μαζικής εθελουσίας εξόδου, αλλά για μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση ώστε να εξεταστεί σε ποια συγκεκριμένα άτομα μπορούν να δοθούν κίνητρα για να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Ο κ. Βουρλούμης επισήμανε ακόμη ότι η διεθνής οικονομική κρίση, που ήδη στοίχισε στον ΟΤΕ ένα πολύ δύσκολο 12μηνο, θα συνεχίσει πιθανότατα να τον δυσκολεύει και στο επόμενο. Σε επίπεδο μεγεθών, η διοίκηση εκτιμά ότι το υπόλοιπο του 2009 θα κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με το εξάμηνο.

Ερωτηθείς σχετικά με την καταγγελλόμενη εμπλοκή στελεχών ΟΤΕ στο σκάνδαλο της Siemens, ο κ. Βουρλούμης απάντησε ότι «ο ΟΤΕ δεν βρίσκεται πια στο μάτι του κυκλώνα». Οπως είπε, ο Οργανισμός απευθύνθηκε σε δικηγορικό γραφείο του Μονάχου, ζητώντας από τη Siemens στοιχεία για την καταγγελία της περί εμπλοκής στελεχών του στο σκάνδαλο αλλά δεν τού εδόθησαν, οπότε υπέβαλε αγωγή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk