Σύντομα

* Υιοί Χ. Κατσέλη: Στην τιμή της ονομαστικής τους αξίας, ήτοι 0,96 εκατ. ευρώ, καθόρισε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας την τιμή διάθεσης των μετοχών της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου. Η κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί εντός δύο μηνών από την προαναφερόμενη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, ήτοι ως την 9η Μαΐου του 2009. Περαιτέρω, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε όπως χορηγηθεί δικαίωμα προεγγραφής στην ως άνω τιμή διάθεσης σε όλους τους παλαιούς μετόχους, κατόχους κοινών μετοχών, ως το τριπλάσιο της συμμετοχής τους στο υφιστάμενο μετοχικό κεφάλαιο.

Σύντομα | tovima.gr

* Υιοί Χ. Κατσέλη: Στην τιμή της ονομαστικής τους αξίας, ήτοι 0,96 εκατ. ευρώ, καθόρισε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας την τιμή διάθεσης των μετοχών της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου. Η κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί εντός δύο μηνών από την προαναφερόμενη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, ήτοι ως την 9η Μαΐου του 2009. Περαιτέρω, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε όπως χορηγηθεί δικαίωμα προεγγραφής στην ως άνω τιμή διάθεσης σε όλους τους παλαιούς μετόχους, κατόχους κοινών μετοχών, ως το τριπλάσιο της συμμετοχής τους στο υφιστάμενο μετοχικό κεφάλαιο. Η σχετική ζήτηση πρόκειται να ικανοποιηθεί αναλογικά (pro rata), με βάση τον αριθμό των μετοχών για τις οποίες προεγγράφονται τα εν λόγω πρόσωπα. Σημειώνεται ότι το δικαίωμα προεγγραφής θα ασκείται ως και την τελευταία ημέρα της περιόδου άσκησης του δικαιώματος προτίμησης.

* ΝΕΛ: Στην πώληση του πλοίου «Παναγία Τήνου» ΝΠ 4970 (πλοιοκτησίας θυγατρικής της) σε εταιρεία ξένων συμφερόντων, στην τιμή των 900.00 ευρώ, προχώρησε η εισηγμένη. Η πώληση αυτή θα επιφέρει στον όμιλο κέρδος της τάξεως περίπου των 400.000 ευρώ.

* ΙΑΣΩ: Ο κ. Μ.Πούλος αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή ανθρωπίνων πόρων του ομίλου Ιασώ. Αναλυτικότερα, ο κ. Πούλος είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού από το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, ΗΠΑ. Ο ίδιος έχει μακρόχρονη επαγγελματική πορεία σε μεγάλες εταιρείες ως human resources manager.

* Βιβεχρώμ: Νέα σύγχρονη αποθήκη πρώτων υλών και υλικών συσκευασίας απέκτησε η εταιρεία στις εγκαταστάσεις της στη Μάνδρα Αττικής. Το καινούργιο κτίριο έχει έκταση 3.500 τ.μ. και χωρητικότητα 3.700 παλετών, το συνολικό δε κόστος της επένδυσης ανήλθε στα 3 εκατ. ευρώ. Η κατασκευή της νέας αυτής αποθήκης έχει στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας όλης της εφοδιαστικής αλυσίδας και εντάσσεται στο ευρύτερο τριετές επενδυτικό πρόγραμμα της Βιβεχρώμ.

* Μultirama: Νέες, καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους εκπαίδευσης και διδασκαλίας παρουσίασε η Μultirama στην 11η Διεθνή Εκθεση για την Εκπαίδευση που διοργανώθηκε πρόσφατα υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Δήμου Αθηναίων. Ειδικότερα, παρουσιάστηκε η εφαρμογή του Διαδραστικού Πίνακα και η συσκευή πραγματοποίησης εργαστηριακών πειραμάτων Γυμνασίου- Λυκείου. Σημειώνεται ότι η εταιρεία ανέλαβε και υλοποίησε πρόσφατα δύο έργα. Το πρώτο αφορά τη συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας για την εγκατάσταση εποπτικών μέσων, Η/Υ και οργάνων διδασκαλίας, για 58 εργαστήρια φυσικών επιστημών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, επένδυση ύψους 457.619 ευρώ, ενώ το δεύτερο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων για την εγκατάσταση εκπαιδευτικού εξοπλισμού και Η/Υ σε εργαστήρια τεχνικήςεπαγγελματικής εκπαίδευσης, ύψους 796.635 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk