Δημήτρης Καράμπαμπας
- Μπιφτέκι με θυμάρι και ρίγανη Φτιαγμένο με μοσχαρίσιο κρέας, χωρίς καθόλου ψωμί, είναι ζουμερό κι αφράτο. Το ψήνουμε κατά βούληση...
- Kαλαμάρια σχάρας Τα σερβίρουμε πάνω σε ένα στρώμα σπανακιού και συνοδεύουμε με χαρίσα.
- Ψαρονέφρι με σπανάκι Ένα γρήγορο και νόστιμο φαγητό.
- Γίγαντες με πιπεριές Φλωρίνης και καρότα Λίγο πριν βγάλουμε το φαγητό από το φούρνο, το πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο, τριμένη φέτα και...
- Φρικασέ μανιταριών Μοναδικό γρήγορο πιάτο για όσους θέλουν να αποφύγουν το κρέας.
- Τηγανιά κοτόπουλο Είναι περισσότερο ένας ωραίος μεζές παρά γεύμα καθημερινό, εκτός και αν το σερβίρουμε με λίγο...
- Τάρτα με σπανάκι και blue cheese Ο συνδυασμός του σπανακιού με το πικάντικο blue cheese και το φρέσκο κρεμμυδάκι είναι μοναδικός.
- Τηγανητό ρύζι Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο πιάτο .
- Τάρτα μανιταριών Μια γευστική πρόταση, ιδανική για δεύτερο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι
- Νουντλς με γαρίδες και λαχανικά Η συνταγή γίνεται και με φρέσκες γαρίδες, απλώς αυξάνεται ο χρόνος προετοιμασίας.
- Kαλαμάρια σχάρας με σάλτσα χαρίσα Προετοιμασία 10′, Ψήσιμο 20′ Υλικά (για 4 μερίδες) 800 γρ. καλαμάρια, καθαρισμένα, ολόκληρα (μπορούμε να...
- Γίγαντες με ωμό ελαιόλαδο Προετοιμασία 20΄ Αναμονή 12 ώρες Μαγείρεμα περίπου 1 ώρα Ψήσιμο 2½ ώρες Κόστος 3,50 €...
- Γίγαντες με ωμό ελαιόλαδο Περιέχει πιπεριές Φλωρίνης και φέτα, αλλά το ωμό ελαιόλαδο που ρίχνουμε στο φαγητό λίγο πριν...
- Ψαρονέφρι με σάλτσα από μέλι, μουστάρδα και άνηθο Το σερβίρουμε με καστανό ρύζι και έχουμε ένα πλήρες γεύμα.
- Ρολό αρνάκι γεμιστό με πιπεριές Φλωρίνης και πέστο δεντρολίβανο Ενα υπέροχο ρολό για το τραπέζι του Πάσχα
Σίβυλλα
- Η Ούρσουλα και… η άλλη! Ούρσουλα! Ούρσουλα! Η φωνή μου έμοιαζε να «χάνεται» ανάμεσα σε πανύψηλες βουνοκορφές, θηριώδη τζιπ, γαβγίσματα υπέροχων, σπάνιας ράτσας σκύλων...
ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΙΒΥΛΛΑ |