Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά την κατάθεσή της στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού της  η μητέρα της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

Η Κυριακή Αρμουτίδου μίλησε για τον πόνο που βιώνει μετά τον χαμό της κόρης της, τους κατηγορούμενους αλλά και τη συνάντηση που είχε με συγγενικά τους πρόσωπα.

«Όταν τους είδα τρελάθηκα. Αισθάνθηκα τη φρίκη. Να δεις μπροστά σου τους δολοφόνους του παιδιού σου. Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει μία μάνα» δηλώνει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία σημειώνει ότι δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια τα συναισθήματα που νιώθει.

«Έγινα θηρίο στο αντίκρισμά τους» προσθέτει, μιλώντας στο Star.

«Να τον χαίρεστε…»

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αποκαλύπτει και τη συνάντηση που είχε έξω από τη δικαστική αίθουσα με τον πατέρα και τη γιαγιά του ροδίτη κατηγορουμένου.

«Περνώντας θυμωμένα τους είπα να χαίρεστε τον δολοφόνο που έχετε. Να τον χαίρεστε. Μόνο η γιαγιά είπε ότι είναι αθώος. Λέω «δεν ντρέπεσαι;». Είναι αθώος μου είπε. Δεν ομολογούν κιόλας. Δεν παραδέχονται. Και δεν ντρέπονται κιόλας» λέει, ενώ καταλήγει:

«Εγώ είμαι απόλυτα σίγουρη ότι το έκαναν και οι δύο».