• Αναζήτηση
 • Mitsotakis trade: Μόσχα και χρηματιστήριο επενδύουν στον Κυριάκο

  «Δεν σκοπεύω να γίνω ένας ακόμη ανακυκλωμένος πρωθυπουργός»

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση και γεύμα εργασίας με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Λαβρόφ (Sergey Lavrov).

  Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μόσχα ήταν μια ανέλπιστα θετική εμπειρία. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, παρότι βρίσκεται στην αντιπολίτευση, πήγε στις συναντήσεις του με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τον Σεργκέι Λαβρόφ με μια προσεκτικά προετοιμασμένη «κυβερνητική» ατζέντα. Τα θέματα που συζητήθηκαν είχαν ασφαλώς την αυτονόητη βαρύτητά τους, επενδύσεις, τουρισμός, εξωτερική πολιτική, Συμφωνία των Πρεσπών – στην οποία η Ρωσία αντιτίθεται. Ωστόσο, αυτό που επιζητούσε η ρωσική πλευρά, όπως μεταδίδουν συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, ήταν να του παραδώσει πρόσωπο με πρόσωπο το μήνυμα ότι επιλέγει εκείνον και όχι τον Αλέξη Τσίπρα ως αξιόπιστο συνομιλητή για τις ελληνικές υποθέσεις.

   

  Στο ρεπορτάζ της Δήμητρας Κρουστάλλη, το οποίο δημοσιεύεται στο «Βήμα της Κυριακής» απαντώνται τα εξής ερωτήματα:

  Ποια τα αποτελέσματα της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Μόσχα;

  Ποια τα αποτελέσματα της πρότασής του για τα πλεονάσματα;

  Τι συζητήθηκαν με τον Λαβρόφ, ποια ήταν η ατζέντα τους;

  Για ποιον  αντιευρωπαϊστή πρωθυπουργό έκανε παρέμβαση

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk